Wij gebruiken cookies. Akkoord
  • Gratis luxe bezorgservice vanaf € 750,-

d-Bodhi Fendy collection: stijlvol en duurzaam!

De meest populaire d-Bodhi meubel collection van dit moment is de Fendy serie. Omdat de d-Bodhi Fendy serie zo omvangrijk is, is het soms lastig om je keuze te maken. Daarom hebben de stylisten van Korver Living voor jou een selectie gemaakt van hun favoriete Fendy meubels.

d-Bodhi boekenkast Fendy

De d-Bodhi Fendy boekenkast is vervaardigd uit teakhout, en is afgewerkt met een metalen zwart frame. Dit meubelstuk is zowel praktisch als stijlvol! Alle verschillende boekenkasten hebben bovendien ruim voldoende opbergruimte. De boekenkast heeft acht verschillende uitvoeringen, waardoor voor elk interieur wel een geschikte kast te vinden is. Op onderstaande foto is deFendy boekenkast, 2 deuren, 7 open vakken 190x110x35 cm te zien ( € 1399.- ). De andere varianten van deze boekenkast vind je HIER.

boekenkast-2-deuren-7-open-vakken-190x110x35-cm-1[1]

d-Bodhi lockerkast Fendy

De d-Bodhi Fendy lockerkast is eveneens vervaardigd uit teakhout, en afgewerkt met een zwart metalen frame. De lockers zijn multifunctioneel en zowel te gebruiken in de woonkamers, in de hal, op kantoor of zelfs in de keuken. Dit meubelstuk is ontworpen met duurzaamheid gebruiksvriendelijkheid in het achterhoofd. De lockerkast heeft zes verschillende uitvoeringen: 2 small, 2 medium en 2 large lockers. Deze zijn elk uniek in het aantal deuren dat in de locker is verwerkt Door de verschillende afmetingen is de lockerkast op een stijlvolle manier in elk formaat interieur te verwerken! Op de foto hieronder is de Locker medium, 6 deuren 160x80x40 cm te zien (€1.299,-). De rest van de Fendy Lockers vind je HIER.

locker-medium-6-deuren-160x80x40-cm-1[1]

d-Bodhi boekenrek Fendy

Het d-Bodhi Fendy boekenrek is één van de meest kenmerkende producten uit de Fendy collection. Het boekenrek laat zich eenvoudig combineren met andere meubelstukken uit dezelfde serie en is in vele verschillende afmetingen verkrijgbaar. Er zijn zowel boekenrekken met horizontale planken, als uitvoeringen waarom ook verticale planken in verwerkt zijn. Er zijn zelfs een aantal asymmetrische varianten, zoals te zien op onderstaande afbeelding: het Fendy - Boekenrek medium 180x120x40 cm (€1.299,-). De andere varianten vind je HIER.

boekenrek-medium-180x120x40-cm-1[1]

d-Bodhi bureau Fendy

Tot slot, het d-Bodhi Fendy bureau. Het is ontworpen van gerecycled teakhout en gecombineerd met zwart staal. Het bureau kent twee varianten (78x120x70 en 78x140x70), en is aan te vullen met (los te bestellen) opzetstukken, waarin je gemakkelijk netjes al je spullen kunt opbergen zodat je deze zo bij de hand hebt. Door haar strakke vormgeving komt dit product bijzonder goed tot uiting in woonkamers en werkkamers, maar ook in slaapkamers is het bureau uitstekend te verwerken. De foto hieronder toont het Bureau 78x120x70 cm (€699,-) en het bijbehorende Opzetstuk voor bureau 35x120x30 cm (€300,-). De andere varianten van dit product vind je HIER.

dbodhi-fendy-bureau-120

d-Bodhi bij Korver Living

Korver Living biedt als grootste d-Bodhi dealer het meest uitgebreide aanbod van woonconcepten en accessoires. Als d-Bodhi dealer van het eerste uur staan wij bij uitstek bekend om onze deskundigheid, service en klantvriendelijkheid. Bij ons vindt u alle benodigde ingrediënten om uw woonruimte sfeervol en persoonlijk in te richten. Direct langs de A15 bevindt zich onze showroom, waar alle collecties in de ruim 4000m2 grote woonbeleving staan opgesteld in sfeervolle woonstudio's. Onze interieuradviseurs werken constant met de laatste modetrends en geven u graag deskundig advies en tips waarmee u gericht aan de slag kunt!

Nieuwsgierig geworden?
Bekijk en bestel d-Bodhi online, of kom dit unieke, duurzame meubelmerk zelf beleven in onze woonwinkel te Sliedrecht. Wij heten u van harte welkom!

Bekijk onze openingstijden! Bekijk meer blogs
Sluiten