Wij gebruiken cookies. Akkoord
  • Gratis luxe bezorgservice vanaf € 750,-

Blog

d-Bodhi Shelfmate: OP=OP

Na vele jaren een succesnummer te zijn stopt de importeur met d-Bodhi SHELFMATE en WINEMATE. Shelfmate is een flexibel systeem waardoor het op elke muur past: in de keuken voor bijvoorbeeld je voorraadpotten of wijnglazen, in je woonkamer voor je nieuwe woonaccessoires of in je slaapkamer of studeerkamer. Door leuke of functionele objecten en accessoires op de d-Bodhi SHELFMATE tentoon te stellen, geef je je interieur een hele nieuwe, verfrissende look! De verschillende elementen kunnen naar smaak en behoefte worden samengevoegd tot een compositie die iedere wand transformeert.

Shop de Shelfmate en Winemate collecties!

De drie verschillende Shelfmate opstellingen (verticaal, horizontaal, asymmetrisch)

De ideale Shelfmate opstelling
De d-Bodhi SHELFMATE wandplank collectie is momenteel razend populair. Maar wat is nou de ideale opstelling voor de verschillende shelfmate wandplanken? Dat is vaak een hele puzzel. Om u als klant op weg te helpen zijn de de 28 meest populaire voorbeeldopstellingen uitgewerkt, zodat u deze kunt gebruiken ter inspiratie voor uw eigen interieur! De voorbeeldopstellingen zijn uitgewerkt in drie verschillende categorieën: verticaal, horizontaal en asymmetrisch, en zijn allemaal in onze webshop te bekijken en bestellen: bekijk de d-Bodhi Shelfmate opstellingen! Voor vragen en advies omtrent de verschillende Shelfmate voorbeeldopstellingen, of om uw eigen combinatie van elementen samen te stellen heten wij u van harte welkom in onze woonwinkel te Sliedrecht! Ook foto's van de meest creatieve combinaties ontvangen wij natuurlijk graag!

Al onze artikelen zijn zowel via de webshop te bekijken en te kopen, als in onze woonwinkel te Sliedrecht, dat als verkooppunt van het eerste uur is aangesloten bij d-Bodhi! In onze ruim 4000m2 grote showroom vindt u naast de d-Bodhi collecties tal van andere inspirerende merken!

Bekijk de d-Bodhi Shelfmate collectie! Bekijk alle d-Bodhi collecties!
Bekijk meer blogs
Sluiten