Wij gebruiken cookies. Akkoord
  • Gratis luxe bezorgservice vanaf € 750,-

Blog

d-Bodhi Winemate: voor iedereen die houdt van goede wijn en oogstrelend design!

We hebben ze binnen !!

De ontwerpers van het inmiddels razend populaire SHELFMATE, waar wij eerder over schreven in ons blog (d-Bodhi Shelfmate: eindeloos combineren), hebben onlangs een tweede wanddecoratie-concept uitgebracht: Winemate!

WINEMATE is de perfecte interieuroplossing voor iedereen die houdt van goede wijn en een oogstrelend design! De d-Bodhi Winemate wandplanken veranderen je muur in één klap in een sfeervolle verzamelplaats voor jouw favoriete wijnen! De winemate wandplanken zijn -net als de Shelfmate planken- vervaardigd uit gerecycled teakhout en ijzer. Er zijn vijf verschillende uitvoeringen die ieder ruimte bieden aan een variërend aantal wijnflessen en/of wijnglazen.

Omdat de Winemate collectie net als de Shelfmate collectie modulair is kun je eindeloos combineren met de vijf verschillende Winemates. Het is zelfs mogelijk om de Winemate wandplanken te combineren met Shelfmate wandplanken. Het slim combineren van de verschillende uitvoeringen van de Wine- en Shelfmate kan prachtige eindresultaten opleveren! Onderstaande foto is daar een mooi voorbeeld van.

wood-metal-wine-shelf-1-660x440-blur[1]

De perfecte Winemate opstelling?
De d-Bodhi wandplanken van Shelfmate en Winemate zijn haast niet aan te slepen! Regelmatig zien we de meest creatieve opstelling verschijnen op social media. Maar wat is nou dé perfecte Winemate opstelling? Dat is volledig afhankelijk van jouw smaak, voorkeur en de ruimte waarin je de opstelling wil plaatsen! Wij geven graag persoonlijk advies en helpen je met het vinden van de perfecte Winemate en/of Shelfmate opstelling voor jouw interieur! Heb jij Shelfmate en/of Winemate al in huis hangen en wil je jouw opstelling online delen om anderen te inspireren? Wij ontvangen de foto's graag!

Alle artikelen uit dit artikel zijn zowel via de WEBSHOP te bekijken en te kopen, als in onze winkel in Sliedrecht. In onze winkel van ruim 4000m2 vind je naast de d-Bodhi Winemate collectie tal van andere inspirerende woonconcepten! Wij heten u van harte welkom!

Bekijk de d-Bodhi Winemate collectie! Bekijk alle d-Bodhi collecties! Bekijk meer blogs
Sluiten