Wij gebruiken cookies. Akkoord
  • Gratis luxe bezorgservice vanaf € 750,-

ENZO PELLINI LEREN WANDTEGELS

ENZO PELLINI LEREN WANDTEGELS: NIEUW IN ONZE COLLECTIE:

Wat je, normaal gesproken, alleen bij de bekende stylisten en ontwerpers tegen denkt te komen, is nu voor iedereen bereikbaar. Laat je fantasie de vrije loop en bekleed bijvoorbeeld een muur of deur met de mooie design lederen wandtegels van ENZO PELLINI.

Wil jij een keer iets anders dan een standaard muurtje schilderen of behangen? Dan zijn deze luxe leren wandtegels misschien wel een ideale oplossing voor jou. Het 100% echte leer geeft veel warmte en zorgt voor een mooie, natuurlijke en exclusieve uitstraling. De wandtegels zijn duurzaam, stijlvol, praktisch en onderhoudsvriendelijk. Wat erg handig om te weten is dat het enorm makkelijk aan te brengen is op de muur, deur, kast of paneel. Ik heb zelf twee linker handen, maar ook mij is het gelukt. Doe je iets fout ? geen nood, want wanneer je fout hebt geplakt, kan je de tegel makkelijk weer los trekken en kan je hem gemakkelijk weer opnieuw aanbrengen.

ENZO PELLINI 100% LEDEREN TEGELS kunnen worden gebruikt op wanden en meubels, deuren en en tafelbladen, ladekastjes en lambrisering, kastplanken en allerlei andere meubelen met een gladde ondergrond… De mogelijkheden zijn eindeloos, zolang de te beplakken delen droog, schoon en vetvrij zijn. Met deze luxe leren wandtegels geef je jouw interieur in een handomdraai een compleet andere uitstraling. De toplaag van de lederen tegels is niet afgewerkt met een kunstlaag waardoor de natuurlijke kleur- en structuurnuances goed zichtbaar blijven.

We hebben het nu wel over leren wandtegels, maar je kunt met deze tegels nog veel meer dingen doen! Denk bijvoorbeeld eens aan het bekleden van deuren. Een deur is redelijk aanwezig in de kamer. Met deze leren tegels kun je de deuren een mooi, warm en natuurlijk uiterlijk geven, wat de sfeer in de hele kamer zal veranderen . En wat ook nog een voordeel is, is dat het leer isolerend werkt. Naast deuren en wanden kan je ook lambriseringen,kasten, kastplanken en tafels bekleden met Enzo Pellini leren wandtegels. Hiermee geef je direct een eigen touch aan je interieur.

Naast de reeds besproken mogelijkheden kun je ook een hoofdbord van je bed bekleden met leren wandtegels. Hierdoor creëer je meteen, vrij simpel een luxe uitstraling in je slaapkamer. En dat met zo weinig moeite !!! Ten slotte kun je ook een roomdivider of kamerscherm bekleden met leren tegels.

Wil je meer voorbeelden van het gebruik van de leren wandtegels? kijk hier.

Bekijk meer blogs
Sluiten