Wij gebruiken cookies. Akkoord
  • Gratis luxe bezorgservice vanaf € 750,-

Henders en Hazel Box!

Een echte aanwinst binnen de Henders en Hazel collecties: Box!

De Box serie is beschikbaar in de basiskleuren Tram wood, vintage grey of Tram wood, walnoot kleur en drie verschillende kleuren fronten: mat licht grijs, wit gelakt of hout in één van de basiskleuren. De Box serie omvat LED verlichting, veiligheidsglas, deuren met soft-closing, kabel opbergsysteem met lowboards, metalen poten en greeploze deuren en laden met een "push-to-open" systeem. Bovendien zijn delen van de meubelstukken voorzien van spaanplaten of MDF afgedekt met een melamine folie. Dit plaatmateriaal is sterk, gewichtsbesparend en milieuvriendelijk. De verschillende kleurmogelijkheden van de Box collectie maken het mogelijk om de collectie te personaliseren naar uw interieur en stijl of smaak.

Buiten dressoirs in de afmetingen 190cm 210cm en 240cm bevat de Box serie ook een reeks bergkasten, boekenkasten, eetkamertafels, uitschuiftafels en lowboards. Elk meubelstuk heeft bovendien een kleur behandeling ondergaan, het zogenaamde “smoken” van het hout, met behulp van de natuurlijke houtsappen in combinatie met hoge temperaturen waardoor een grotere kleuren reeks ontstaat.

De onderstaande sfeerfoto's laten goed zien hoe de Box serie in verschillende interieurs gecombineerd kan worden!

Net als wij enthousiast geworden?

De gehele collectie zowel online als in onze winkel te Sliedrecht te bekijken en bestellen. De Henders en Hazel Box collectie staat hier in sfeervolle interieuromgevingen opgesteld en ons deskundig personeel voorziet u indien gewenst graag van inspiratie, ideeën en/of advies.

Bekijk de Box Collectie! Bekijk meer blogs
Sluiten