Wij gebruiken cookies. Akkoord
  • Gratis luxe bezorgservice vanaf € 750,-

Henders & Hazel Meubel top 5

Henders & Hazel kasten, (tv) dressoirs en tafels vormen binnen elk huishouden veelgebruikte meubelstukken. Kasten, tv dressoirs en zeker ook tafels vormen de centrale plek in praktisch elke woonkamer. De meubels van Henders en Hazel zijn zeer uitnodigend om met familie en vrienden van elkaars gezelligheid te genieten. De eettafel is, samen met de bank, tevens veelal het meest gebruikte meubelstuk binnen uw woning. Het is daarom belangrijk dat je zorgvuldig de voor jou geschikte meubels uitkiest die bij jouw levensstijl passen en aan jouw smaken en eisen voldoen.

Omdat de keuze in Henders & Hazel meubelcollecties gigantisch is hebben wij, om de keuze misschien iets makkelijker voor je te maken, onze verkoopspecialisten gevraagd wat in hun ogen de 5 all-round "beste" Henders & Hazel meubelcollecties zijn. Uit hun selecties is de onderstaande “Henders & Hazel Meubelcollectie top-5″ opgemaakt.

1: Henders & Hazel Metalo / Metalox meubelserie

De Metal / Metalox meubelserie is door onze verkoopspecialisten unaniem tot winnaar gekozen!
Het Metalo woonprogramma en de bijpassende Metalox tafels van Henders & Hazel zijn gemaakt met gebruik van eikenhout met stoere, zwarte metalen details zoals poten, grepen en dit is ook verwerkt in het frame . De Metalo meubelen hebben een industrieel karakter en zijn toe te passen in vele woonstijlen. Het warme eiken in combinatie met de metalen onderdelen op de kasten en tafels geven het geheel een stoere, industriële, maar toch warme uitstraling. De woonserie bestaat uit: een dressoir verkrijgbaar in 3 afmetingen, boekenkast, bergkast, highboard, vitrinekast, salontafel en hoektafel. Voor een bijpassende eettafel heeft u een ruime keuze uit bar tafels (vast en uitschuifbaar) en eetkamertafels in diverse afmetingen. Bovendien heeft u de keuze uit verschillende poten.

Bekijk de Metalo , Metalox meubel serie
metalo metalox henders en hazel dressoir

2: Henders & Hazel Quebec meubelserie:


De Henders en Hazel Quebec meubelserie is op ambachtelijke wijze vervaardigd uit massief kikar en kikarfineer. Kikar is een bijzonder duurzame loofhout soort die al eeuwenlang gewaardeerd wordt in ons interieur. Vooral de fijne nerf, de vlamtekening en de wisselende kleurschakeringen verschaffen Henders en Hazel serie Quebec een degelijke en warme uitstraling. Deze meubelserie heeft bovendien een handmatige bewerking ondergaan zodat er een gebruikt uiterlijk is ontstaan; kanten en hoeken van het meubel zijn afgerond. Deze behandeling in combinatie met het ambachtelijke metaal accentueert het unieke karakter. Door deze handmatige bewerkingen zijn de meubelen uniek en kunnen onderling enigszins afwijken in maat en/of kleur. Eigenschappen: De Quebec meubels zullen na enige tijd - onder invloed van licht - zijn warme kleur en natuurlijke gloed verkrijgen. Nieuw aangeschafte meubelen zullen dus van kleur verschillen met eventueel bestaande meubelen (of showroom modellen) en pas na verloop van tijd bijkleuren. Het voor uw meubel gebruikte hout is een uniek natuurproduct dat in het land van herkomst, na zorgvuldige selectie, op ambachtelijke wijze is verwerkt. Het is uniek en karakteristiek in elk opzicht; geen enkel stuk hout is gelijk van vorm, structuur of kleur, zodat kleurschakeringen zelfs binnen één meubelstuk onvermijdelijk zijn. Windbarsten, haarscheuren, oneffenheden en aanwezigheid van grote en kleine noesten getuigen van jarenlange groei en oorspronkelijkheid. Kleurverschillen onderling en ten opzichte van het showroommodel zijn daarom voor de hand liggend. Het meubel heeft een kleur behandeling ondergaan, het zogenaamde “smoken” van het hout, met behulp van de natuurlijke houtsappen in combinatie met hoge temperaturen. Door de wisselende concentratie van deze sappen is deze kleurschakering ontstaan. De kleurmix is uniek en kan tussen de meubelen van dit programma onderling iets verschillen. Onbehandelde Quebec meubelen laten alle karakteristieke kenmerken van het hout in de meest natuurlijke verschijning zien.

Bekijk de Quebec meubelserie
henders en hazel quebec eettafel

3: Henders & Hazel Box meubelserie:

De eigentijdse houten kasten en tafels uit de Box collectie van Henders & Hazel hebben een moderne, strakke, maar toch warme uitstraling. Voor de afwerking van de Box- kasten en tafels heb je keuze uit diverse opties. Je kunt onder andere de kasten geheel naar eigen wens samenstellen. Je hebt keuze uit de basiskleuren tramwood walnut en tramwood vintage grey. Voor de fronten kun je gaan voor de basiskleur, maar ook lichtgrijs en wit behoren tot de mogelijkheden. De metalen pootjes versterken het stoere eigentijdse karakter van de kasten. Voor de afwerking van de tafels kun je voor het houten tafelblad kiezen uit twee warme houtkleuren: tramwood walnut en vintage grey.

Bekijk de Box meubelserie
henders en hazel box dressoir

4: Henders & Hazel Falster meubelserie:

De houten meubels uit de Henders & Hazel Falster collectie zijn stuk voor stuk stoere blikvangers in het interieur. Met vele verschillende indelingen van de diverse soorten en maten bieden de kasten van de Falster serie een royale hoeveelheid bergruimte. De geïntegreerde LED verlichting geven onder andere de bergkast Falster van Henders & Hazel een sfeervolle uitstraling. Het Kikarhout is gerookt en heeft een opmerkelijke tekening, de metalen accenten geven de kasten, dressoirs, tv dressoirs en tafels uit de Falster meubelserie een eigentijds design.

Bekijk de Falster meubelserie
henders en hazel falster

5: Henders & Hazel Le Port meubelserie:

Deze landelijke houten meubels van de Le Port collectie van Henders & Hazel hebben dankzij het robuuste uiterlijk ook een stoere uitstraling. Achter alle deuren van de kasten, tv dressoirs en dressoirs is voldoende bergruimte en ook in de laden kan men aardig wat spulletjes kwijt. De niches lenen zich prima om snuisterijen en woondecoraties in uit te stallen. De kasten van de Le Port meubel serie zijn gemaakt van Acaciahout, het bovenblad en het frontje van de lade zijn uitgevoerd in de warme mooie kleur weathered grey. Voor de rest van de kasten en de poten van de tafels kan men kiezen uit zes warme kleuren: pure white, petrol, geel, bordeaux, french white en antraciet.

Bekijk de Le Port meubelserie
henders en hazel le port dressoir

We hopen je met deze top-5 een aantal voorbeelden te hebben gegeven van Henders en Hazel collecties waarmee jij jouw interieur sfeervol kunt inrichten naar persoonlijke smaak! Het merk Henders & Hazel bevat echter talrijke andere collecties die misschien juist in jouw interieur perfect tot hun recht komen! We nodigen je daarom van harte uit om de gehele Henders en Hazel collectie online of in onze winkel in Sliedrecht te komen bekijken. Onze verkoopstilisten helpen graag door je te adviseren over de verschillende manieren waarop je met de meubelen van Henders en Hazel jouw droominterieur kunt creeren!

Bekijk meer blogs
Sluiten