Wij gebruiken cookies. Akkoord
  • Gratis luxe bezorgservice vanaf € 750,-

Henders & Hazel showroommodellen uitverkoop

Vandaag hebben we een begin gemaakt met de leegverkoop van onze Henders en hazel afdeling. Om een leuk en constant weer verrassend aanbod te kunnen blijven aanbieden, ruimen we alle showroom modellen van het merk Henders & hazel op. Daarom nu flink afgeprijsd !!

Profiteer van deze buitenkans. Shop de tv kast Prato, de bank Hill of de meubels uit de Santorini collectie van Henders & Hazel!!

Of heb je belangstelling in de Dax bank ? Kijk gerust eens of de afgeprijsde bank Dax in onze showroom iets voor u is. Toch liever een meubel uit de Falster- of de Box meubelserie? Ook deze zijn stevig afgeprijsd. Kom in de showroom kijken of er iets voor u bij staat.

De hele afdeling van Henders & Hazel gaat leeg !!!! Shop de Praia bank, een meubel uit de Masters en More collectie of de mooie hoekopstelling Havanna. Kom snel naar onze showrrom in Sliedrecht, want weg = weg.

De bezem gaat er flink doorheen. Kom lekker goedkoop showmodellen van het merk Henders & Hazel shoppen. Heel de afdeling van Henders en hazel moet leeg. Hierdoor zijn zelfs de nieuwste meubels in onze showroom van het merk Henders en Hazel nu met flinke korting te koop. Haast je wel, want dit betreft de showmodellen en OP=OP !!

Bekijk meer blogs
Sluiten