Wij gebruiken cookies. Akkoord
  • Gratis luxe bezorgservice vanaf € 750,-

RENEW: meubels met een eigen verhaal !!

Korver Living-RENEW- sidetable

Ecologische voetafdruk:

Je kunt meten hoeveel ruimte nodig is voor de productie van wat we gebruiken en de opname van CO2 die we uitstoten. Deze ruimte omgerekend naar de hoeveelheid productief land, in mondiale hectare gemeten, heet de Ecologische Voetafdruk.

Helaas gebruiken we meer dan dat er is

Bij een eerlijke verdeling is per persoon wereldwijd 1,7 mondiale hectare beschikbaar. Wereldwijd gebruiken we nu gemiddeld 2,6 mondiale hectare per persoon. We vragen dus meer dan dat er is omdat we hulpbronnen sneller verbruiken dan de aarde kan aanvullen. Daarmee teren we in op haar reserves: een van de redenen dat er steeds minder ruimte overblijft voor de natuur.

Iedere vorm ( hoe miniem dan ook) van hergebruik is een stukje in de goede richting.

Korver Living-RENEW-kast

Eindelijk een meubel leverancier die begrijpt, dat je met het hergebruik van materialen, heel mooie meubels met een eigen karakter kunt fabriceren en dat dit nog beter is voor onze wereld ook !!.
Nieuw in ons assortiment is de RENEW collectie. De RENEW collectie bestaat uit robuuste woonaccessoires en industriële meubelen als kasten, dressoirs of sidetables waarbij gebruik is gemaakt van "oude "materialen in combinatie met nieuw. Bijvoorbeeld mangohout, staal en leer worden gecombineerd met oude materialen en handmatig in elkaar gezet. Met de meubels uit de RENEW meubelcollectie maak je je eigen hedendaags industriële interieur. De RENEW meubels zijn heel goed met elkaar te combineren maar ze passen ook zelfstandig in elk interieur. HIER vind u alle meubels uit deze mooie collectie.

Korver Living-RENEW-ladenkast

Je woning is meer dan alleen maar een dak boven je hoofd. Je wilt je woning in je eigen style in richten; het een eigen identiteit geven. In moderne kleuren, vlak of ruw, kast of dressoir, met of zonder gebruik van decoraties; de mogelijkheden met RENEW voor een persoonlijke styling zijn ongekend.

Korver Living-RENEW-tvkastje

Meubels uit de RENEW collectie vallen op door creativiteit en kwaliteit. Ieder meubel heeft zijn eigen verhaal. Dit verhaal kan gaan over de herkomst, de mensen die het maken of over de materialen die gebruikt zijn.

KorverLiving-RENEW-kast

Kom deze meubels gerust zelf eens bekijken in onze showroom van Korver Living in Sliedrecht.

Bekijk meer blogs
Sluiten