Wij gebruiken cookies. Akkoord
  • Gratis luxe bezorgservice vanaf € 750,-

Tips voor een industrieel vintage interieur

De ultieme manier om een interieur te creëren waarin je je helemaal thuis voelt? Maak een moodboard! Struin woonmagazines en het internet af naar meubels, accessoires en zelfs complete interieurs om te kijken waar jij je goed bij voelt. Verzamel de plaatjes waar je helemaal blij van wordt en maak daarvan een collage. Is je collage af, dan zal je zien dat je daaruit eenvoudig de kleuren en materialen kunt halen waarbij jij je fijn voelt.

Voor een industriële vintage uitstraling, maak je gebruik van ruwe materialen, zoals beton en metaal. Kies een meubelcollectie waarbij ruw hout gecombineerd wordt met metaal. Een voorbeeld hiervan is onze Metalo/Metalox collectie, eiken fineer met een metalen omlijsting.

Laat koele tinten overheersen. Kies een bank in een veloursachtige stof en een vintage blauwe kleur. De zachtheid van deze stof geeft een gevoel van comfort. Leg ook een vintage vloerkleed onder de salontafel. Gecombineerd met de warme houtkleur, bereik je een evenwichtige en harmonieuze inrichting.

Om je interieur compleet te maken, gebruik je blauwe accenten in je accessoires. Laat je fantasie de vrije loop bij de keuze van accessoires. Groene planten zorgen voor leven in het interieur. Zo creëer je een aangenaam en stijlvol interieur.

Bekijk meer blogs
Sluiten