Wij gebruiken cookies. Akkoord
  • Gratis luxe bezorgservice vanaf € 750,-

Fauteuils Chill line Relaxfauteuil Indi

Op bestelling

Op bestelling; let op: transporttijden kunnen variëren.

€ 2.562,00
Offerteaanvraag

INTRODUCTIE AANBIEDING; prijs is gebaseerd op een elektrisch verstelbare fauteuil in leder Kenia, vintage of stelvio, stiknaad 2cm, extra lendenkussen, voet metaal en accu.

Wil je een relax fauteuil, maar niet zo'n oubollige ? Dan is de fauteuil Indy vast iets voor jou. Verrassend is het geweldige lounge comfort van deze relaxfauteuil Indi! De fauteuil is leverbaar met 8 verschillende modellen poten en kan zowel vast of elektrisch verstelbaar ( ook met accu, zodat je die vervelende bedrading niet constant in de kamer zichtbaar krijgt) geleverd worden. Ook is de fauteuil voorzien van een tiptoets bediening. In de fauteuil zijn 2 motoren verwerkt zodat de rug en de zitting los van elkaar te verstellen zijn. Ook kunnen wij deze fauteuil ook leveren met een lendenkussen. Heb je het vaak koud, dan is de stoelverwarming misschien wel wat voor je.

Relaxstoel: Je hebt de keuze uit vele prachtige stof en ledersoorten in vele kleuren kleuren.

Indi is een prachtige nonchalante Relaxfauteuil volledig handgemaakt in eigen fabriek met een extra breed zitvlak om heerlijk te relaxen. De stoel is leverbaar in gasveer en duo motor verstelling met optionele accufunctie. Hierdoor is de stoel vrij in de ruimte te plaatsen zonder hinderlijke kabels.

Fauteuil Indi is leverbaar in verschillende leersoorten. De open naden geven de relaxfauteuil een stoere look. Optioneel en zijn er verschillende afwerkingen qua stiknaad mogelijk. Bovendien kan je kiezen uit vele verschillende unieke poten zoals industrieel metaal, hout of beton look.

Specificaties

Artikelnr Indi
Woonstijl Industrieel
Materiaal Leder
Type Relaxfauteuil
Collectie Chill Line
Kleur in diverse kleuren te verkrijgen
Uitvoering in diverse uitvoeringen en maten te verkrijgen
Kleur poten diverse pootmogelijkheden
Merk CHILL LINE

Advies nodig?

Stel je vraag via Facebook , e-mail of bel 0184 423 888

Verzendingen

Kleine bestellingen
Onze partner voor het leveren van kleine bestellingen is Post NL. De verzendkosten voor alle pakketten die via Post NL bezorgd kunnen worden bedragen € 6,95.

Grote bestellingen onder € 750.=
Voor het leveren van grote bestellingen maken wij gebruik van onze eigen bezorgservice. De bezorgkosten voor bestellingen tot € 750,- bedragen € 45.=

Gratis verzending boven € 750.=
Bestellingen vanaf € 750,- worden binnen NL ( muv de waddeneilanden ) gratis bezorgd. Met uitzondering van Sale artikelen.

Gerelateerde producten

Sluiten