Wij gebruiken cookies. Akkoord
  • Gratis luxe bezorgservice vanaf € 750,-

Fauteuils Chill line Relaxfauteuil Deliza

Op bestelling

Op bestelling; let op: transporttijden kunnen variëren.

€ 2.399,00
Offerteaanvraag

INTRODUCTIE AANBIEDING; prijs is gebaseerd op een elektrisch verstelbare fauteuil in leder Kenia, vintage of stelvio met een stiknaad-kapnaad, extra lendenkussen, ster voet zwart en een accu.

Wil je een relax fauteuil, maar niet zo'n oubollige ? Dan is de fauteuil Deliza vast iets voor jou. Verrassend is het geweldige lounge comfort van deze relaxfauteuil Deliza! Vaak gaat het uiterlijk van een fauteuil ten koste van het comfort of andersom. Daar is bij de fauteuil Deliza totaal geen sprake. De fauteuil is leverbaar met verschillende modellen poten en kan zowel vast of elektrisch verstelbaar ( ook met accu, zodat je die vervelende bedrading niet constant in de kamer zichtbaar krijgt) geleverd worden. Ook is de fauteuil voorzien van een tiptoets bediening. In de fauteuil zijn 2 motoren verwerkt zodat de rug en de zitting los van elkaar te verstellen zijn.

Deliza is een luxe verstelbare relaxfauteuil en is verkrijgbaar in de uitvoeringen small, medium en large zodat deze altijd perfect aansluit in zitcomfort.

De fauteuil is leverbaar in verschillende stof- of lederkwaliteiten en kleuren met keuzemogelijkheden qua stiknaad, stiksel contrast of meekleurend en uitvoering voet.

De standaard uitvoering kan verder worden uitgebreid met Lendenkussen, verwarming, elektrische lendenpomp / elektrische topswing.

Deze stoel naar ieders wens samen te stellen, comfortabel en uiterst stijlvol !

Specificaties

Artikelnr Deliza
Woonstijl Industrieel
Materiaal Leder
Type Relaxfauteuil
Collectie Chill Line
Kleur In diverse kleuren te bestellen
Uitvoering in diverse leder en stof soorten te verkrijgen
Kleur poten ster rond of sterpoot
Merk CHILL LINE

Advies nodig?

Stel je vraag via Facebook , e-mail of bel 0184 423 888

Verzendingen

Kleine bestellingen
Onze partner voor het leveren van kleine bestellingen is Post NL. De verzendkosten voor alle pakketten die via Post NL bezorgd kunnen worden bedragen € 6,95.

Grote bestellingen onder € 750.=
Voor het leveren van grote bestellingen maken wij gebruik van onze eigen bezorgservice. De bezorgkosten voor bestellingen tot € 750,- bedragen € 45.=

Gratis verzending boven € 750.=
Bestellingen vanaf € 750,- worden binnen NL ( muv de waddeneilanden ) gratis bezorgd. Met uitzondering van Sale artikelen.

Gerelateerde producten

Sluiten