Wij gebruiken cookies. Akkoord
  • Gratis luxe bezorgservice vanaf € 750,-

Fauteuils Chill line Relaxfauteuil Jaxx

Op bestelling

Op bestelling; let op: transporttijden kunnen variëren.

€ 2.343,00
Offerteaanvraag

De prijs is gebaseerd op een electrisch verstelbare fauteuil in leder Kenia, vintage of stelvio met een extra lendekussen, lendepomp, voet ster voet zwart en een accu.

Wil je een relax fauteuil, maar niet zo'n oubollige ? Dan is de fauteuil Jaxx vast iets voor jou. Verrassend is het geweldige lounge comfort van deze relaxfauteuil Jaxx! Vaak gaat het uiterlijk van een fauteuil ten koste van het comfort of andersom. Daar is bij de fauteuil Jaxx totaal geen sprake. En mooi, En lekker zitten !! De fauteuil is leverbaar met 8 verschillende modellen poten en kan zowel vast of elektrisch verstelbaar ( ook met accu, zodat je die vervelende bedrading niet constant in de kamer zichtbaar krijgt) geleverd worden. Ook is de fauteuil voorzien van een tiptoets bediening. In de fauteuil zijn 2 motoren verwerkt zodat de rug en de zitting los van elkaar te verstellen zijn.Ook kunnen wij deze fauteuil ook leveren met een lendekussen. Heb je het vaak koud, dan is de stoelverwarming misschien wel wat voor je.

Relaxstoel: Je hebt de keuze uit vele prachtige ledersoorten in vele kleuren kleuren.

Specificaties

Artikelnr jaxx
Woonstijl Industrieel
Materiaal Leder
Type Relaxfauteuil
Collectie Chill line
Kleur In diverse kleuren te bestellen
Uitvoering in diverse leder en stof soorten te verkrijgen
Kleur poten diverse poten en materialen leverbaar
Merk CHILL LINE

Advies nodig?

Stel je vraag via Facebook , e-mail of bel 0184 423 888

Verzendingen

Kleine bestellingen
Onze partner voor het leveren van kleine bestellingen is Post NL. De verzendkosten voor alle pakketten die via Post NL bezorgd kunnen worden bedragen € 6,95.

Grote bestellingen onder € 750.=
Voor het leveren van grote bestellingen maken wij gebruik van onze eigen bezorgservice. De bezorgkosten voor bestellingen tot € 750,- bedragen € 45.=

Gratis verzending boven € 750.=
Bestellingen vanaf € 750,- worden binnen NL ( muv de waddeneilanden ) gratis bezorgd. Met uitzondering van Sale artikelen.

Gerelateerde producten

Sluiten