Wij gebruiken cookies. Akkoord
  • Gratis luxe bezorgservice vanaf € 750,-

Fauteuils Chill line Relaxfauteuil Jesse

Op bestelling

Op bestelling; let op: transporttijden kunnen variëren.

€ 2.699,00
Offerteaanvraag

INTRODUCTIE AANBIEDING; prijs is gebaseerd op een electrisch verstelbare fauteuil in leder Kenia, vintage of stelvio met een stiknaad-kapnaad, extra lendenkussen, voet hout gebrand en een accu.

Wil je een relax fauteuil, maar niet zo'n oubollige ? Dan is de fauteuil Jesse vast iets voor jou. Verrassend is het geweldige lounge comfort van deze relaxfauteuil Jesse! Vaak gaat het uiterlijk van een fauteuil ten koste van het comfort of andersom. Daar is bij de fauteuil Jesse totaal geen sprake. Bij dit model kunt u zelf kiezen qua afwerking naden en/of biezen zoals een open stoere vouwnaad lang of kort, dichte kapnaad of plat stiksel en stiksel in contrast of mee kleurend. Ook zijn er diverse voet mogelijk zoals een vierkante industriële stalen voet, spinvoet, ronde draaivoet of vierkante voet.

De zijkant van de fauteuil is voorzien van bedieningsknoppen voor het verstellen van rug en voetenklep en fauteuil kan extra worden uitgevoerd met accu en verwarming of aanpassing in zithoogte.

Ook in stof uitgevoerd is deze fauteuil een elegante aanwinst voor uw interieur ! Heb je het vaak koud, dan is de stoelverwarming misschien wel wat voor je.

Relaxstoel: Je hebt de keuze uit vele prachtige stof en ledersoorten in vele kleuren kleuren.

Specificaties

Artikelnr Jesse
Woonstijl Industrieel
Materiaal Leder
Type Relaxfauteuil
Collectie Chill Line
Kleur In diverse kleuren te bestellen
Uitvoering in diverse uitvoeringen en maten te verkrijgen
Kleur poten in diverse uitvoeringen en kleuren te bestellen
Merk CHILL LINE

Advies nodig?

Stel je vraag via Facebook , e-mail of bel 0184 423 888

Verzendingen

Kleine bestellingen
Onze partner voor het leveren van kleine bestellingen is Post NL. De verzendkosten voor alle pakketten die via Post NL bezorgd kunnen worden bedragen € 6,95.

Grote bestellingen onder € 750.=
Voor het leveren van grote bestellingen maken wij gebruik van onze eigen bezorgservice. De bezorgkosten voor bestellingen tot € 750,- bedragen € 45.=

Gratis verzending boven € 750.=
Bestellingen vanaf € 750,- worden binnen NL ( muv de waddeneilanden ) gratis bezorgd. Met uitzondering van Sale artikelen.

Gerelateerde producten

Sluiten