• Gratis luxe bezorgservice vanaf € 750,-

HAVECO

De Haveco fauteuils worden geproduceerd in Nederland waar men voortdurend zoekt naar vernieuwing op het gebied van stof, leder en vullingen van de banken. De meubelcollectie bestaat uit banken, hoekbanken, fauteuils en eetstoelen van de hoogste kwaliteit en de beste afwerking. Haveco staat bekend om haar gebruik van de fraaiste ledersoorten en kwaliteiten. Niet voor niets is deze fabrikant van schitterende fauteuils gevestigd in Waalwijk, het historisch hart van de leder verwerkende industrie van Nederland.De mooiste, speciaal voor Korver living geselecteerde collectie fauteuils van Nederlandse bodem vind u bij Korver living in Sliedrecht.

Speciaal voor Korver living heeft Haveco een aantal fauteuils geselecteerd met de mooiste leder soorten. Door de veelzijdige collectie en de topkwaliteit is dit Nederlandse merk ruim vertegenwoordigt in onze showroom.

HAVECO

Jarno fauteuil

Op bestelling
€ 518,00
Offerteaanvraag
HAVECO

Munchen fauteuil

Op bestelling
€ 580,00
Offerteaanvraag
HAVECO

Adam draai fauteuil

Op bestelling
€ 608,00
Offerteaanvraag
HAVECO

Eva draai fauteuil

Op bestelling
€ 566,00
Offerteaanvraag
HAVECO

Erik fauteuil

Op bestelling
€ 546,00
Offerteaanvraag

Laat je verassen door het enorme aanbod aan mooie soorten leder. Of het nu gedekverfd, semi analine of analine leder is, op Haveco fauteuils zijn vele soorten mooi leder mogelijk. Wie leder zegt, zegt eigenlijk Haveco fauteuils. Stel je eigen bank samen, samen met onze enthousiaste medewerksters. Haveco fauteuils bewijzen, dat een lederen fauteuil mooi en persoonlijk kan zijn.

Sluiten