Wij gebruiken cookies. Akkoord
  • Gratis luxe bezorgservice vanaf € 750,-

HAVECO

Bij Korver living vindt u de grootste collectie zitmeubelen van Haveco stijlvol gepresenteerd. Door de veelzijdige collectie en de topkwaliteit is dit Nederlandse merk ruim vertegenwoordigt in onze showroom. Niet voor niets werken Haveco en Korver al meer dan 25 jaar samen.Kom gerust eens vrijblijvend kijken naar onze Haveco collectie.

HAVECO

Christiaan relaxfauteuil

Op bestelling
€ 1.699,00
Offerteaanvraag
HAVECO

Chester relaxfauteuil

Op bestelling
€ 2.299,00
Offerteaanvraag

HAVECO is sinds 1990 een in Nederland producerende zitmeubel fabrikant met een uitgebreide collectie banken, hoekbanken, fauteuils, hockers en eetkamerstoelen.

Haveco zitmeubelen is gevestigd in Waalwijk, historisch het hart van de leder verwerkende industrie. Deze fabrikant heeft een grote affiniteit met de ledermarkt en zij zijn dan ook gespecialiseerd in het ontwikkelen en produceren van lederen zitmeubelen.

Met modelontwikkeling in eigen beheer willen zij continu vernieuwend, verrassend en veelzijdig zijn.

De Haveco meubelen worden geproduceerd in Nederland waar voortdurend wordt vernieuwd en de mogelijkheden van de zitmeubels steeds worden uitgebreid. De meubelcollectie bestaat uit banken, fauteuils en eetstoelen van de hoogste kwaliteit en de beste afwerking. Haveco staat bekend om haar gebruik van de fraaiste ledersoorten en mooie kwaliteiten. De grootste collectie meubelen van Nederlandse bodem bij Korver living in Sliedrecht.

Haveco meubelen, veelzijdige zitmeubels met passie gemaakt
Laat je verassen door het enorme aanbod aan mooie soorten leder. Of het nu gedekverfd, semi analine of analine leder is, op Haveco banken, fauteuils en eetkamer stoelen zijn vele soorten mooi leder mogelijk. Wie leder zegt, zegt eigenlijk Haveco . Stel je eigen bank, fauteuil of eetstoel samen, samen met onze enthousiaste medewerksters. Haveco banken bewijzen, dat een lederen meubel mooi en persoonlijk kan zijn.
Haveco staat bekend om haar gebruik van de fraaiste ledersoorten en kwaliteiten. Niet voor niets is Haveco gevestigd in Waalwijk, het historisch hart van de leder verwerkende industrie van Nederland. Naast deze leder collectie zijn alle meubels van deze fabrikant ook verkrijgbaar in diverse stoffen.

Sluiten