Wij gebruiken cookies. Akkoord
  • Gratis luxe bezorgservice vanaf € 750,-

Henders en Hazel

De Henders en Hazel eetkamerstoelen zijn trendy en comfortabel. Door de ruime keuze uit verschillende stoffen stoelen en leren stoelen omvat het assortiment voor elk interieur een geschikte eetstoel. De stoelen van Henders en Hazel zijn er in vele soorten, maten en uitvoeringen. Bij Korver Living vindt u de grootste collectie Henders & Hazel stoelen in Europa! Zowel online, als in onze woonwinkel te Sliedrecht.

Henders en Hazel eetkamerstoelen
Het assortiment aan H&H stoelen bevat onder meer eettafel stoelen, eetkamerbanken, barkrukken en ons populaire chairs & choices concept, waarbij je eenvoudig uit een aantal basiselementen de perfecte stoel kunt samenstellen die het beste bij jouw interieur en jouw woonwensen past! Het eetkamerstoelenassortiment omvat bekende stoelen als de stoel Kate, Levi, Jenna, Watch en Kyle, en wordt constant aangevuld met nieuwe H&H stoelen, gebaseerd op de meest actuele ontwikkelingen op woongebied!

Henders en Hazel stoelen bij Korver Living
De Korver Living collectie bevat vele eetkamerstoelen, hippe eetkamerbanken en barkrukken. Deskundigheid, klantvriendelijk en service vormen de kernwaarden van ons bedrijf. Wij helpen graag mee in de zoektocht naar een stoel die perfect bij jouw interieur past. In onze showroom zijn alle stoelen verwerkt in interieurstudio’s. Zo zie je direct hoe een eetkamerstoel bij een bepaalde tafel past, of welke barkrukken leuk te combineren zijn met een specifieke bartafel. Wij heten je van harte welkom om dit zelf te komen ervaren in onze woonwinkel!