Wij gebruiken cookies. Akkoord
  • Gratis luxe bezorgservice vanaf € 750,-

Henders en Hazel

De fauteuils van Henders en Hazel zijn eigentijds en hebben een ergonomisch, comfortabel design. De fauteuils sluiten naadloos aan bij de meubel woonconcepten van Henders & Hazel. Of u nou een strak vormgegeven fauteuil of een relaxfauteuil zoekt, bij Korver Living vindt u wat u zoekt. De grootste collectie fauteuils vindt u zowel online, als in onze woonwinkel te Sliedrecht.

Henders en Hazel fauteuils
Het assortiment aan fauteuils omvat zowel reguliere fauteuils als relaxfauteuils. Zowel liefhebbers van stoere leren fauteuils, als liefhebbers van warmere, natuurlijkere stoffen hebben ruime keuze binnen het gevarieerde aanbod. Wat je woonsmaak ook is, voor elke interieur is een passende fauteuil te vinden. Het assortiment omvat bekende fauteuils als de Roskilde, Angelica, , Northon, Margrit en Carola, en wordt constant aangevuld met nieuwe artikelen gebaseerd op de meest actuele woontrends!

Henders en Hazel fauteuils bij Korver Living
Korver Living biedt een groot en gevarieerd aanbod aan Henders en Hazel relaxfauteuils en reguliere fauteuils. Doordat alle meubelen in complete woonstudio’s staan opgesteld krijg je direct een goed beeld van hoe de (relax)fauteuil er in jouw interieur uit zou kunnen komen te zien. Uiteraard staat ons personeel klaar om je te voorzien van deskundig, passend advies. Nieuwsgierig geworden? Wij verwelkomen je graag in onze winkel te Sliedrecht!