Wij gebruiken cookies. Akkoord
  • Gratis luxe bezorgservice vanaf € 750,-

Henders en Hazel

Een Henders en Hazel kast is een ideaal meubelstuk om spullen in op te bergen. De ruime diversiteit aan verschillende soorten kasten maakt het mogelijk om voor elk interieur een geschikte kast te vinden. Landelijke of modern? Afgewerkt met soft-closing laden of juist met LED-verlichting? Een nieuw Henders en Hazel dressoir, of juist een Henders en Hazel TV meubel? Alles is mogelijk binnen ons ruime assortiment!

Laad meer

Henders en Hazel kasten
Het assortiment aan kasten omvat onder andere bergkasten, boekenkasten, buffetkasten, dressoirs, tv-meubels, vitrinekasten en lowboards. De mogelijkheden voor metalen accenten, MDF in contrasterende kleuren en diverse soorten verschillende afwerkingen maken het mogelijk om voor elk interieur en elke woonstijl een geschikte kast te vinden. Design, landelijk of modern: elke woonstijl is ruim vertegenwoordigd binnen ons assortiment. Elk woonconcept bevat een reeks bijpassende kasten, waardoor het samenstellen van een sfeervol interieur eenvoudiger is dan ooit tevoren.

Henders en Hazel kasten bij Korver Living
Bij Korver Living vindt u het grootste aanbod aan bergkasten, boekenkasten, dressoirs, vitrinekasten, lowboards en Henders & Hazel tv kasten in Europa. In onze showroom staan alle kasten opgesteld in inspirerende woonstudio's. Onze interieuradviseurs geven graag advies waarmee je zelf aan de slag kunt, of helpen mee bij het uitzoeken van die ene kast die jouw interieur afmaakt! Wij heten je van harte welkom in onze woonwinkel te Sliedrecht!