Wij gebruiken cookies. Akkoord
  • Gratis luxe bezorgservice vanaf € 750,-

Henders en Hazel

De meubel serie Pedro wordt geproduceerd uit voornamelijk eikenhout en eikenhoutfineer. Eiken is een bijzonder duurzaam hard- houtsoort die al eeuwenlang gebruikt wordt voor het vervaardigen van meubels. Vooral de prachtige nerfvlammen en spiegeltekeningen en ook de wisselende kleur en fijne touch geven eikenhout een zeer authentieke, natuurlijke uitstraling. Ook het rustieke eikenhout fineer met deels opgevulde noesten en scheuren in donkere accentkleur geeft die mooie uitstraling aan de serie Pedro.. Eikenhout groeit voornamelijk in Noord- en Oost Europa waar het onder streng toezicht van de overheden uit duurzaam beheerde bossen wordt verkregen. In de meubels zijn delen met fineer van eikenhout gebruikt in combinatie met board en MDF gelakte delen wat milieu-besparend is en een sterke constructie geeft. Enkele delen van de Pedro- meubels zijn voorzien van spaanplaat afgedekt met een melamine folie. Dit plaatmateriaal is milieuvriendelijk en sterk. MDF en spaanplaat zijn geperste en sterke plaatmaterialen die op een speciale wijze verlijmd worden uit fijne houtvezels. Beide zijn afgedekt met fineer om een mooie structuur en een stoere uitstraling te verkrijgen, en het milieu te besparen. Meubels uit de serie Pedro hebben een kleur behandeling ondergaan, het zogenaamde “smoken” van het hout, met behulp van de natuurlijke houtsappen in combinatie met hoge temperaturen. Door de wisselende concentratie van deze sappen is deze kleurschakering ontstaan. Ieder meubel is hierdoor is uniek en de kleurschakering kan tussen de meubelen van dit programma Pedro onderling iets verschillen.

Henders en Hazel kasten
Het assortiment aan kasten omvat onder andere bergkasten, boekenkasten, buffetkasten, dressoirs, tv-meubels, vitrinekasten en lowboards. De mogelijkheden voor metalen accenten, MDF in contrasterende kleuren en diverse soorten verschillende afwerkingen maken het mogelijk om voor elk interieur en elke woonstijl een geschikte kast te vinden. Design, landelijk of modern: elke woonstijl is ruim vertegenwoordigd binnen ons assortiment. Elk woonconcept bevat een reeks bijpassende kasten, waardoor het samenstellen van een sfeervol interieur eenvoudiger is dan ooit tevoren.

Henders en Hazel kasten bij Korver Living
Bij Korver Living vindt u het grootste aanbod aan bergkasten, boekenkasten, dressoirs, vitrinekasten, lowboards en Henders & Hazel tv kasten in Europa. In onze showroom staan alle kasten opgesteld in inspirerende woonstudio's. Onze interieuradviseurs geven graag advies waarmee je zelf aan de slag kunt, of helpen mee bij het uitzoeken van die ene kast die jouw interieur afmaakt! Wij heten je van harte welkom in onze woonwinkel te Sliedrecht!