Wij gebruiken cookies. Akkoord
  • Gratis luxe bezorgservice vanaf € 750,-

Henders en Hazel

De Henders en Hazel meubelserie: Prato is op ambachtelijke wijze vervaardigd uit smoked tramwood, fineer en MDF gelakte delen. Wat is tramwood: Tramwood is een bijzonder duurzame loofhoutsoort. Vooral de fijne nerf, de vlamtekening en de wisselende kleurschakeringen geven het gebruikte hout een degelijke en warme uitstraling. Meubels uit de Prato collectie hebben bovendien een handmatige bewerking ondergaan, zodat er een gebruikt uiterlijk is ontstaan. Kanten en hoeken zijn afgerond. Enkele delen van het meubel zijn voorzien van spaanplaat afgedekt met een melamine folie. Dit plaatmateriaal is milieuvriendelijk en sterk. Als het meubel bijna klaar is moet hij nog een kleur behandeling ondergaan, het zogenaamde “smoken” van het hout, met behulp van de natuurlijke houtsappen in combinatie met hoge temperaturen. Deze behandeling geeft de serie Prato zijn mooie karakter.

Henders en Hazel kasten
Het assortiment aan kasten omvat onder andere bergkasten, boekenkasten, buffetkasten, dressoirs, tv-meubels, vitrinekasten en lowboards. De mogelijkheden voor metalen accenten, MDF in contrasterende kleuren en diverse soorten verschillende afwerkingen maken het mogelijk om voor elk interieur en elke woonstijl een geschikte kast te vinden. Design, landelijk of modern: elke woonstijl is ruim vertegenwoordigd binnen ons assortiment. Elk woonconcept bevat een reeks bijpassende kasten, waardoor het samenstellen van een sfeervol interieur eenvoudiger is dan ooit tevoren.

Henders en Hazel kasten bij Korver Living
Bij Korver Living vindt u het grootste aanbod aan bergkasten, boekenkasten, dressoirs, vitrinekasten, lowboards en Henders & Hazel tv kasten in Europa. In onze showroom staan alle kasten opgesteld in inspirerende woonstudio's. Onze interieuradviseurs geven graag advies waarmee je zelf aan de slag kunt, of helpen mee bij het uitzoeken van die ene kast die jouw interieur afmaakt! Wij heten je van harte welkom in onze woonwinkel te Sliedrecht!