Wij gebruiken cookies. Akkoord
  • Gratis luxe bezorgservice vanaf € 750,-

Henders en Hazel

De meubel serie Pedro wordt geproduceerd uit voornamelijk eikenhout en eikenhoutfineer. Eiken is een bijzonder duurzaam hard- houtsoort die al eeuwenlang gebruikt wordt voor het vervaardigen van meubels. Vooral de prachtige nerfvlammen en spiegeltekeningen en ook de wisselende kleur en fijne touch geven eikenhout een zeer authentieke, natuurlijke uitstraling. Ook het rustieke eikenhout fineer met deels opgevulde noesten en scheuren in donkere accentkleur geeft die mooie uitstraling aan de serie Pedro.. Eikenhout groeit voornamelijk in Noord- en Oost Europa waar het onder streng toezicht van de overheden uit duurzaam beheerde bossen wordt verkregen. In de meubels zijn delen met fineer van eikenhout gebruikt in combinatie met board en MDF gelakte delen wat milieu-besparend is en een sterke constructie geeft. Enkele delen van de Pedro- meubels zijn voorzien van spaanplaat afgedekt met een melamine folie. Dit plaatmateriaal is milieuvriendelijk en sterk. MDF en spaanplaat zijn geperste en sterke plaatmaterialen die op een speciale wijze verlijmd worden uit fijne houtvezels. Beide zijn afgedekt met fineer om een mooie structuur en een stoere uitstraling te verkrijgen, en het milieu te besparen. Meubels uit de serie Pedro hebben een kleur behandeling ondergaan, het zogenaamde “smoken” van het hout, met behulp van de natuurlijke houtsappen in combinatie met hoge temperaturen. Door de wisselende concentratie van deze sappen is deze kleurschakering ontstaan. Ieder meubel is hierdoor is uniek en de kleurschakering kan tussen de meubelen van dit programma Pedro onderling iets verschillen.

Henders en Hazel tafels
Het assortiment aan tafels omvat onder meer Henders en Hazel bijzettafels, bartafels eettafels, salontafels, sidetables, uitschuiftafels en a la carte tafels. Het tafel a la carte concept is gebaseerd op een aantal basiselementen, waaruit je eenvoudig de perfecte tafel kunt samenstellen die bij jouw interieur en bij jouw woonwensen past. De bekende woonconcepten als Falster, Metalox en Quebec bevatten talloze geschikte tafels. Denk bijvoorbeeld aan de Quebec eetkamertafel 150x130 of de Quebec eetkamertafel 240x110. Bovendien worden deze concepten constant aangevuld met nieuwe woonconcepten gebaseerd op de laatste nieuwe inspiratie en woontrends.

Henders en Hazel tafels bij Korver Living
Korver Living kent als Europa’s grootste H&H dealer de meeste keus aan bartafels, bijzettafels, eettafels, salontafels, sidetables, uitschuiftafels en a la carte tafels. Onze winkel kenmerkt zich bij uitstek door service, deskundigheid en klantvriendelijkheid. Onze verkoopstilisten helpen je graag mee bij de zoektocht naar de perfecte tafel voor jouw interieur! Je bent van harte welkom in onze woonwinkel te Sliedrecht!