Wij gebruiken cookies. Akkoord
  • Gratis luxe bezorgservice vanaf € 750,-

Henders en Hazel

De Henders en Hazel meubelserie: Prato is op ambachtelijke wijze vervaardigd uit smoked tramwood, fineer en MDF gelakte delen. Wat is tramwood: Tramwood is een bijzonder duurzame loofhoutsoort. Vooral de fijne nerf, de vlamtekening en de wisselende kleurschakeringen geven het gebruikte hout een degelijke en warme uitstraling. Meubels uit de Prato collectie hebben bovendien een handmatige bewerking ondergaan, zodat er een gebruikt uiterlijk is ontstaan. Kanten en hoeken zijn afgerond. Enkele delen van het meubel zijn voorzien van spaanplaat afgedekt met een melamine folie. Dit plaatmateriaal is milieuvriendelijk en sterk. Als het meubel bijna klaar is moet hij nog een kleur behandeling ondergaan, het zogenaamde “smoken” van het hout, met behulp van de natuurlijke houtsappen in combinatie met hoge temperaturen. Deze behandeling geeft de serie Prato zijn mooie karakter.

Henders en Hazel tafels
Het assortiment aan tafels omvat onder meer Henders en Hazel bijzettafels, bartafels eettafels, salontafels, sidetables, uitschuiftafels en a la carte tafels. Het tafel a la carte concept is gebaseerd op een aantal basiselementen, waaruit je eenvoudig de perfecte tafel kunt samenstellen die bij jouw interieur en bij jouw woonwensen past. De bekende woonconcepten als Falster, Metalox en Quebec bevatten talloze geschikte tafels. Denk bijvoorbeeld aan de Quebec eetkamertafel 150x130 of de Quebec eetkamertafel 240x110. Bovendien worden deze concepten constant aangevuld met nieuwe woonconcepten gebaseerd op de laatste nieuwe inspiratie en woontrends.

Henders en Hazel tafels bij Korver Living
Korver Living kent als Europa’s grootste H&H dealer de meeste keus aan bartafels, bijzettafels, eettafels, salontafels, sidetables, uitschuiftafels en a la carte tafels. Onze winkel kenmerkt zich bij uitstek door service, deskundigheid en klantvriendelijkheid. Onze verkoopstilisten helpen je graag mee bij de zoektocht naar de perfecte tafel voor jouw interieur! Je bent van harte welkom in onze woonwinkel te Sliedrecht!