Wij gebruiken cookies. Akkoord
  • Gratis luxe bezorgservice vanaf € 750,-

Henders en Hazel

Henders en Hazel verlichting is essentieel voor elke ruimte van je woning! Verlichting kan een groot effect hebben op de ruimtelijkheid van kamers. Een mooie design lamp in een donkere hoek, een passende tafellamp of juist een hanglamp in een hoge gang geven een unieke touch aan je interieur. De juiste mix van lampen zorgt voor meer sfeer in huis! De lampen van henders en hazel bevatten bovendien vaak mogelijkheden om de verlichting te dimmen. Handig voor bij het natafelen! Bij Korver Living vindt u binnen de grootste collectie H&H verlichting in Europa altijd een geschikte lamp! Zowel online, als in onze woonwinkel te Sliedrecht.

Henders & Hazel verlichting
Verlichting drukt een stempel op de stijl van je interieur. Ook kan het gebruikt worden om je huis sfeervol in te richten, donkere hoeken op te vrolijke, of juist mooie eigenschappen van je woning te accentueren. Hierover schreven wij eerder in ons blogartikel over het sfeervol inrichten van je huis. Een geschikte lampenkap, vloerlamp, hanglamp of tafellamp kan hierin een groot verschil maken! De juiste tint verlichting accentueert bovendien een warme sfeer, of juist een meer koele, industriële sfeer. Denk daarom van tevoren goed na over het type licht waar je naar op zoekt bent!

Henders en Hazel verlichting bij Korver Living
Korver Living biedt als grootste H&H dealer in Europa het meest complete aanbod aan Henders en Hazel lampen, lampenkappen, vloerlampen, hanglamp en tafellampen. Middels ons deskundig advies kunnen wij helpen in de zoektocht naar die ene lamp die jouw interieur compleet maakt! Wij heten je van harte welkom!

Sluiten