Wij gebruiken cookies. Akkoord
  • Gratis luxe bezorgservice vanaf € 750,-

Henders en Hazel

Henders en Hazel – Bijzonder in wonen
Het merk Henders en Hazel staat garant voor sfeer, eigenzinnigheid en originaliteit, en heeft een wijd scala aan meubels zodat een ieder zijn of haar droominterieur kan samenstellen.

Henders en Hazel collecties
De gehele collectie omvat onder andere Henders en Hazel banken, hoekbanken, bergkasten, boekenkasten, buffetkasten, dressoirs, tv-meubels, vitrinekasten, eetkamerstoelen, barkrukken, fauteuils, bartafels, bijzettafels, eettafels, salontafels, side-tables, uitschuiftafels en een serie accessoires waarin stijlvolle verlichting en oogstrelende vloerkleden een hoofdrol spelen. De natuurlijke puurheid van meubelen wordt benadrukt door ook de noesten en de kleinere planken te gebruiken. De houtsoorten zijn puur natuur, dit zorgt voor minder restafval en het voorkomt overbodige belasting van de natuurlijk. Er zijn eindeloze mogelijkheden om de stoere houten meubelen te combineren met banken en (eetkamer)stoelen die bestaat uit warme stoffen en verschillende kleuren leer. Henders en Hazel wil jou verblijden met een interieur dat bij jou past. Een woonomgeving moet volgens de ontwerpers van Henders en hazel een reflectie van je ziel zijn: een plaats waar je je thuis voelt! De vrolijke Cubaanse tinten, de gratie van het oude Rome, en de spiritualiteit van India. Moderne architecture, en klassieke tinten: allemaal vinden zij hun weerklank in de talloze verschillende wooncollecties van. De natuurlijke puurheid van meubelen wordt benadrukt door ook de noesten en de kleinere planken te gebruiken. De houtsoorten zijn puur natuur, dit zorgt voor minder restafval en het voorkomt overbodige belasting van het milieu. Elke collectie heeft zijn eigen unieke karakter, en is hierdoor niet aan tijd of stijl gebonden! Al deze woonprogramma's zijn zowel te bekijken in onze sfeervolle woonwinkel te Sliedrecht, als in onze online webshop.

Henders en Hazel: leven en genieten
In de hedendaagse samenleving vol drukte en hectiek is ruimte maken voor ontspanning een must! Ontspannen lukt je het beste in een leefomgeving die jouw persoonlijke sfeer ademt. Een leefomgeving waarin jouw 'lifestyle' het beste tot haar recht komt. Vanuit dit oogpunt is het woonconcept Henders & Hazel opgericht. Meubels en accessoires die samen jouw verhaal vertellen, en een ziel geven aan je huis. Of je nu houdt van sporten, reizen, gezelligheid met vrienden of iets anders, Henders & Hazel biedt iedereen een passend, uniek woonconcepten. De inspiratie van deze unieke woonseries worden door de meubelontwerpers opgedaan over de gehele wereld. Allerlei culturen vinden hun weerklank in de verschillende woonseries. Dit is ook terug te zien in de gebruikte kleuren, materiaal en ontwerpen. Elk product heeft zijn eigen karakter, er is niet aan tijd of stijl gebonden. Er wordt veel tijd en aandacht besteed aan elk detail van elk meubelstuk, maar ook duurzaamheid en gebruiksvriendelijkheid staan hoog in het vaandel. Om deze prachtige meubelstukken in elk interieur te kunnen verwerken zijn er op basis van vijf hoofdkleurthema's een uitgebreide collectie aan woonaccessoires, wanddecoraties, verlichting en karpetten ontworpen die eindeloos te combineren zijn om de juiste "finishing touch" te geven aan jouw persoonlijke leefruimte. De ontwerpers werken met hartenlust aan de nieuwste trendy ontwerpen. Zij vormen een hecht team dat de hele wereld rondreist om zich te laten inspireren door andere culturen. Samen verzorgen zij de exclusieve collectie van comfortabele, unieke meubelen. Bij Henders en Hazel staat natuurlijke puurheid van de materialen die worden gebruikt centraal. Hierdoor ontstaat minder restafval waardoor de natuur niet onnodig wordt belast. Van tafel tot eetkamerstoel en van bank tot bergkast, liefde voor meubelen staat bij Henders en Hazel centraal! De meubelcollecties laten zich het best omschrijven als functioneel, eigenzinnig, origineel en karaktervol. De stoelen en barkrukken laten zich perfect combineren met meubelstukken als eettafels, fauteuils, salontafels, bijzettafels, dressoirs en andere kasten zoals bergkasten, boekenkasten, buffetkasten en vitrinekasten. Ook de banken, die ontworpen zijn voor ergonomie en comfort (en vaak voorzien zijn van afzonderlijke, verstelbare elementen), zijn naadloos in te passen in elk interieur. De huidige complete woonprogramma's die door Henders & Hazel worden aangeboden zijn:,Avola, Box, Buckley, Ermont Ermondo, Falster, Farmer Farmero, Le Port, Masters & More, Metalo Metalox, Modrava, Maestro Maitre, Malay, Multiplus, Pedro, Prato, Quebec, Santorini, Vitoria en Velasco.

Henders en Hazel bij Korver Living
Korver Living biedt als grootste Henders & Hazel dealer in Europa het meest uitgebreide aanbod van woonconcepten en accessoires. Als Henders en Hazel dealer van het eerste uur staan wij bij uitstek bekend om onze deskundigheid, service en klantvriendelijkheid. Bij ons vindt u alle benodigde ingrediënten om uw woonruimte sfeervol en persoonlijk in te richten. Direct langs de A15 bevindt zich onze showroom, waar alle collecties in een ruim 4000m2 grote woonbeleving staan opgesteld in sfeervolle woonstudio's. Onze interieuradviseurs werken constant met de laatste modetrends en geven u graag deskundig advies en tips waarmee u gericht aan de slag kunt!
Nieuwsgierig geworden? Wij heten u van harte welkom in onze woonwinkel te Sliedrecht!

Bekijk de meest recente Henders en Hazel folder