Wij gebruiken cookies. Akkoord
  • Gratis luxe bezorgservice vanaf € 750,-

Kasten

Met de DTP HOME SHELFMATE en WINEMATE collectie ontwerp je met gemak jouw eigen wanddecoratie door wandplanken van verschillende groottes en vormen met elkaar te combineren. Het is een flexibel systeem waardoor het op elke muur past: in de keuken voor bijvoorbeeld je voorraadpotten of wijnglazen, in je woonkamer voor je nieuwe woonaccessoires of in je slaapkamer of studeerkamer. Door leuke of functionele objecten en accessoires op de DTP HOME SHELFMATE en WINEMATE tentoon te stellen, geef je je interieur een hele nieuwe, verfrissende look! De verschillende elementen kunnen naar smaak en behoefte worden samengevoegd tot een compositie die iedere wand transformeert. Om u als klant op weg te helpen zijn de de 28 meest populaire voorbeeldopstellingen uitgewerkt, zodat u deze kunt gebruiken ter inspiratie voor uw eigen interieur!

De ideale Shelfmate opstelling
De d-Bodhi SHELFMATE en WINEMATE wandplank collecties zijn momenteel razend populair. Maar wat is nou de ideale opstelling voor de verschillende shelfmate en winemate wandplanken? Dat is vaak een hele puzzel. Om u als klant op weg te helpen zijn de de 28 meest populaire voorbeeldopstellingen uitgewerkt, zodat u deze kunt gebruiken ter inspiratie voor uw eigen interieur! De voorbeeldopstellingen zijn uitgewerkt in drie verschillende categorieën: verticaal, horizontaal en asymmetrisch, en zijn allemaal in onze webshop te bekijken en bestellen: bekijk de d-Bodhi Shelfmate opstellingen! Voor vragen en advies omtrent de verschillende Shelfmate en Winemate voorbeeldopstellingen, of om uw eigen combinatie van elementen samen te stellen heten wij u van harte welkom in onze woonwinkel te Sliedrecht! Ook foto's van de meest creatieve combinaties ontvangen wij natuurlijk graag!

Al onze artikelen zijn zowel via de webshop te bekijken en te kopen, als in onze woonwinkel te Sliedrecht, dat als verkooppunt van het eerste uur is aangesloten bij d-Bodhi! In onze ruim 4000m2 grote showroom vindt u naast de d-Bodhi collecties tal van andere inspirerende merken!

Sluiten