Wij gebruiken cookies. Akkoord
  • Gratis luxe bezorgservice vanaf € 750,-

Kasten Vitrinekast 2-drs. - zand

Op bestelling

Op bestelling; let op: transporttijden kunnen variëren.

€ 1.299,00
In winkelwagen

Deze vitrinekast is afkomstig uit de industrieel collectie van uit de Eleonora collection. De buitenkant van de kast is gemaakt van vintage metaal met een zandkleurige coating, de binnenkant daarentegen is wit afgewerkt. Dankzij de witte binnenkant vallen de uitgestalde woonaccessoires goed op achter de glazen deurtjes. In de onderkast kan je dan alle spullen kwijt die je niet wilt laten zien achter de deuren of in de laden.

Deze uitvoering van de industriële vitrinekast heeft de volgende afmetingen: 93x47x220 cm (BxDxH). De kast is voorzien van 2 glazen deuren en 2 lades. Achter de glasdeuren bevinden zich 3 planken van 34 cm diep, de afstand tussen deze planken is 37 cm.

Specificaties

Artikelnr 95703
Woonstijl Industrieel
Materiaal Metaal
Type Opbergkasten
Collectie elonora collection
Hoogte 220 cm
Breedte 93 cm
Diepte 47 cm
Kleur vintage zandkleurige buitenkant, vintage witte binnenkant
Uitvoering vintage metaal
Merk ELEONORA COLLECTION

Advies nodig?

Stel je vraag via Facebook , e-mail of bel 0184 423 888

Verzendingen

Kleine bestellingen
Onze partner voor het leveren van kleine bestellingen is Post NL. De verzendkosten voor alle pakketten die via Post NL bezorgd kunnen worden bedragen € 6,95.

Grote bestellingen onder € 750.=
Voor het leveren van grote bestellingen maken wij gebruik van onze eigen bezorgservice. De bezorgkosten voor bestellingen tot € 750,- bedragen € 45.=

Gratis verzending boven € 750.=
Bestellingen vanaf € 750,- worden binnen NL ( muv de waddeneilanden ) gratis bezorgd. Met uitzondering van Sale artikelen.

Gerelateerde producten

Sluiten