Wij gebruiken cookies. Akkoord
  • Gratis luxe bezorgservice vanaf € 750,-

Open op afspraak

Beste klant,

Ook Korver Living is gelukkig weer open op afspraak ( zie reserveerbutton op de homepagina) , maar ook onze dienstverlening gaat verder gewoon door zoals u dat van ons gewend bent. Dat doen we als volgt:

Advies op maat
Onze adviseurs staan ook nu gewoon voor je klaar. Zo bieden we advies op afstand waarbij onze adviseurs je telefonisch, per mail te woord staan. Bel ons eens om alle mogelijkheden te bespreken.

'Gewoon' bereikbaar
Ook gedurende de tijdelijke opening op afspraak zijn wij gewoon bereikbaar zoals u dat van ons gewend bent. We zijn bereikbaar per e-mail (info@korverliving.nl) en telefoon (0184-423888) gedurende onze aangepaste openingstijden.

Webshop 24/7 geopend
Natuurlijk kun je, zoals gebruikelijk, 24/7 terecht op onze webshop. We hebben tijdelijk extra veel meubels op voorraad die we direct kunnen leveren.

Levering aan huis
Alle geplaatste bestelling worden gewoon bezorgd zoals je van ons gewend bent. U en onze veiligheid staan hierbij op de eerste plaats. We houden ons bij het bezorgen dan ook aan alle geldende richtlijnen.

We hopen u, wanneer het weer kan, 'gewoon' weer op een verantwoorde manier te mogen verwelkomen in onze woonwinkel in Sliedrecht.

Vriendelijke groet,

Het team van Korver Living

Sluiten