Wij gebruiken cookies. Akkoord
  • Gratis luxe bezorgservice vanaf € 750,-

Outlet

Regelmatig verassen wij onze klanten met de scherpste d-Bodhi, Cosy Villa, Koopmans, SEVN, ELEONORA,Byboo,
Riverdale en Henders en Hazel aanbiedingen.

Laad meer

Korver living heeft van de merken Henders&hazel, Haveco, D-Bodhi, Cosy Villa,Sevn, Byboo, Koopmans meubel, of Eleonora altijd wel een aantal showmodellen in de SALE . Dit betreft vaak meubels die uit de collectie gaan. Grijp je kans voor het meubel weg is.

Ook onze d-Bodhi, Cosy Villa, Koopmans, SEVN, ELEONORA, Byboo, HAVECO en Henders en Hazel outlet artikelen zijn online te bekijken en bestellen.

Korver Living is als enige altijd up to date met de laatste folderacties en kortingen op uitlopende collecties. Hierdoor profiteert u als klant van de mooiste producten voor de scherpste prijzen. Op het gehele productassortiment van Korver Living geldt daarom een "laagste prijs garantie", waardoor u nooit teveel betaald!

Bij Korver Living in Sliedrecht staan alle aanbiedingen en outlet artikelen in sfeervolle interieuromgevingen opgesteld. Onze verkoopstilisten voorzien u graag van tips en advies!
Alle aanbiedingen zijn zowel in de Korverliving.nl online webshop, als in de winkel te Sliedrecht te bestellen. Onze gerenommeerde bezorgservice zorgt ervoor dat uw meubelstukken met zorg bezorgd en gemonteerd worden. Ook nemen zij verpakkingsmateriaal e.d. weer mee naar het magazijn, waar deze op duurzame wijze wordt verwerkt!

Sluiten