Wij gebruiken cookies. Akkoord
  • Gratis luxe bezorgservice vanaf € 750,-

Tafels DTP HOME WANDTAFEL FLARE NO.2 zo lang de voorraad strekt

Op bestelling

Op bestelling; let op: transporttijden kunnen variëren.

€ 699,00 € 489,00
In winkelwagen

FL 465404
DTP Home Flare
75x150x35 cm
Suar hout

De Flare collectie van DTP Interiors is een strak en moderne collectie met een warme uitstraling door het gebruik van suarhout. Suarhout heeft een rijke bruine kleur, met een vlammende bronzen gloed. Diezelfde gloed komt ook harmonieus terug in de zwart ijzeren frames. Het resultaat is een sfeervolle collectie die je huis verwarmt.

De Flare wandtafel heeft een afmeting van 75 x 150 x 35 cm. De wandtafel is ook verkrijgbaar in 140cm. Het luchtige simpele design is ideaal om je mooiste bezittingen te laten zien,

Het tropisch suarhout is elke keer weer anders is, wat garandeert dat je een uniek meubel in je interieur hebt staan. Er zijn nog veel meer meubelen in deze stijl te vinden in de Flare collectie online of in onze showroom!

Specificaties

Artikelnr FL 465404
Woonstijl Industrieel
Type Bijzettafels
Collectie Flare
Merk DTP HOME

Advies nodig?

Stel je vraag via Facebook , e-mail of bel 0184 423 888

Verzendingen

Kleine bestellingen
Onze partner voor het leveren van kleine bestellingen is Post NL. De verzendkosten voor alle pakketten die via Post NL bezorgd kunnen worden bedragen € 6,95.

Grote bestellingen onder € 750.=
Voor het leveren van grote bestellingen maken wij gebruik van onze eigen bezorgservice. De bezorgkosten voor bestellingen tot € 750,- bedragen € 45.=

Gratis verzending boven € 750.=
Bestellingen vanaf € 750,- worden binnen NL ( muv de waddeneilanden ) gratis bezorgd. Met uitzondering van Sale artikelen.

Gerelateerde producten

Sluiten