Wij gebruiken cookies. Akkoord
  • Gratis luxe bezorgservice vanaf € 750,-

Verlichting & woonaccessoires ENZO PELLINI LEREN WANDTEGEL PATCHWORDK KLEUR MUD

Op bestelling

Op bestelling; let op: transporttijden kunnen variëren.

€ 89,00
In winkelwagen

Veel gebruikte leren wandbekleding in exclusieve ontwerpen van beroemde stylisten en nu binnen handbereik van iedere doe-het-zelver die eens iets anders wil dan behangen, sauzen of betimmeren. De lederen wand tegels kun je op bijvoorbeeld een wand van je interieur plakken, de schouw, de tafel, of op de deur van je kast. Kijk voor meer inspiratie eens op de blog over Enzo pellini op onze website, of kom eens kijken naar de voorbeelden van Enzo Pellini in onze winkel in Sliedrecht.

ENZO PELLINI 100% LEDEREN TEGELS kunnen worden gebruikt op wanden en meubels, deuren en en tafelbladen, ladekastjes en lambrisering, kastplanken en allerlei andere meubelen met een gladde ondergrond… De mogelijkheden zijn eindeloos, je kunt de leren tegen gebruiken waar je maar wil, zolang de te beplakken delen droog, schoon en vetvrij zijn. Doordat er tegels in dit pakket zitten van 12.5 x 12.5 cm, 12.5 x 25.0 cm en 25.0 x 25.0 cm kun je je fantasie de vrije loop laten in het schikken van deze lederen tegels.

ENZO PELLINI leren wandtegels zijn kant & klaar voor gebruik. Het product is 100% echt leer.

De toplaag is niet afgewerkt met een kunstlaag waardoor de natuurlijke structuur- en kleurnuances goed zichtbaar zijn. Het resultaat zal u verrassen!

Duurzaamheid

Duurzaamheid, dat is voor ons iets vanzelfsprekends. Duurzame producten zijn het gevolg van innovatie en altijd maar weer kijken hoe we het beter voor ons dierbare milieu kunnen maken.

De huiden die wij tot leer verwerken zijn 100% buffelleder, afkomstig van dieren die vrij hebben geleefd en niet voor de huiden zijn gefokt. Deze huiden zijn dus eigenlijk een bijproduct. Dat klinkt misschien wat minderwaardig, maar een hoogwaardig product maken van restmateriaal is natuurlijk heel duurzaam. De huiden worden op een zo natuurlijk mogelijke manier verwerkt.

ENZO PELLINI betrekt haar huiden vanuit ondernemingen die innovatief bezig blijven, zeker ook op het gebied van looien, verven en transporteren. Leer is bij uitstek een mooi product met een luxe uitstraling. Dat mooi en duurzaam samen kunnen gaan bewijst ENZO PELLINI hier wel mee!

Klaar in 3 stappen

ENZO PELLINI 100% leren tegels laten zich heel eenvoudig verwerken. Ze zijn kant en klaar voor gebruik. De achterzijde is voorzien van een afdeklaag die je gemakkelijk kunt verwijderen. De plaklaag hecht het beste op een schoon, vetvrij en droog glad oppervlak.

Om een idee te krijgen kun je natuurlijk ook hieronder het filmpje bekijken of in het kort de volgende 3 stappen aanhouden:Stap 1:

Zet met een waterpas een lijn uit waarlangs je de tegels gaat plakken. Dit kan zowel horizontaal als verticaal. Bepaal het midden door middel van een streepje. Werk bij voorkeur vanuit het midden naar de zijkanten. Dit geeft een mooi en evenwichtig beeld.Stap 2:

Verwijder de folie aan de achterzijde van de tegel en plak de eerste tegel tegen de wand.Stap 3:

Werk van daaruit verder en snijd het laatste stuk eventueel op maat.

Specificaties

Artikelnr EPMUDPATCH
Type Woonaccessoire
Type woonaccessoire Wanddeco
Hoogte 100 cm
Breedte 100 cm
Kleur Mud
Uitvoering Ongeveer 1 vierkante meter met 16 tegels van 125 x 125 mm, 12 tegels van 125 x 250 mm en 6 tegels van 250 x 250 mm
Merk HOUSE

Advies nodig?

Stel je vraag via Facebook , e-mail of bel 0184 423 888

Verzendingen

Kleine bestellingen
Onze partner voor het leveren van kleine bestellingen is Post NL. De verzendkosten voor alle pakketten die via Post NL bezorgd kunnen worden bedragen € 6,95.

Grote bestellingen onder € 750.=
Voor het leveren van grote bestellingen maken wij gebruik van onze eigen bezorgservice. De bezorgkosten voor bestellingen tot € 750,- bedragen € 45.=

Gratis verzending boven € 750.=
Bestellingen vanaf € 750,- worden binnen NL gratis bezorgd. Met uitzondering van Sale artikelen.

Gerelateerde producten

Sluiten