Wij gebruiken cookies. Akkoord
  • Gratis luxe bezorgservice vanaf € 750,-

Banken Elise bank

Op bestelling

Op bestelling; let op: transporttijden kunnen variëren.

€ 2.985,00
Offerteaanvraag

Op het eerste gezicht oogt hoekbank Elise uit de collectie van Sevn heel gewoon, maar toch, misschien ook door zijn eenvoud blijkt de bank Elise een ware blikvanger in je woonruimte. Het bijzondere hoekelement is zo gemaakt dat er een hoek van 45 graden is ontstaan, wat een eigentijdse en unieke uitstraling geeft aan de bank. Met de bank Elise kan je vele verschillende opstellingen maken in vele mooie stoffen. Ontwerp jouw ideale bank met hoekbank Elise die volledig op aan jouw persoonlijke woonstijl kan worden aangepast. Kies uit een uitgebreide collectie stoffen om de bank volledig te laten aansluiten op jouw unieke woonstijl.

Specificaties

Artikelnr elise
Woonstijl Industrieel
Materiaal Stof
Type Hoekbank
Kleur in diverse kleuren leverbaar
Uitvoering in diverse uitvoeringen leverbaar
Merk SEVN

Advies nodig?

Stel je vraag via Facebook , e-mail of bel 0184 423 888

Verzendingen

Kleine bestellingen
Onze partner voor het leveren van kleine bestellingen is Post NL. De verzendkosten voor alle pakketten die via Post NL bezorgd kunnen worden bedragen € 6,95.

Grote bestellingen onder € 750.=
Voor het leveren van grote bestellingen maken wij gebruik van onze eigen bezorgservice. De bezorgkosten voor bestellingen tot € 750,- bedragen € 45.=

Gratis verzending boven € 750.=
Bestellingen vanaf € 750,- worden binnen NL ( muv de waddeneilanden ) gratis bezorgd. Met uitzondering van Sale artikelen.

Gerelateerde producten

Sluiten