Wij gebruiken cookies. Akkoord
  • Gratis luxe bezorgservice vanaf € 750,-

Retourneren

RETOURNEREN VAN ONLINE AANKOPEN:


Mocht je
over je online aankoop toch niet helemaal tevreden zijn, dan heb je tot 14 dagen na de dag dat je de aankoop hebt ontvangen de mogelijkheid om de aankoop ongedaan te maken. Er zijn wel een aantal spelregels aan verbonden.

SPELREGELS:


• De 14 dagen bedenktermijn geldt op alle online gekochte artikelen muv. speciaal op wens gemaakte meubels als bv. banken/stoelen in uw uitgezochte bekleding of op maat gemaakte meubels.
• Binnen deze termijn kan je aan ons aangeven dat je van de aankoop afziet. Wij verzoeken je hiervoor graag contact op te nemen met de winkel: 0184 423888 Wij helpen je dan graag verder. Na deze melding heb je 14 dagen de tijd om de aankoop aan ons te retourneren, tenzij afgesproken is dat de aankoop door ons opgehaald wordt.

• Het meubel dat retour komt is niet gebruikt en onbeschadigd en moet, voor zover dat redelijkerwijs mogelijk is, in de originele verpakking worden geretourneerd.

• Is een product toch vervuild of beschadigd dan beoordelen onze specialisten of er een waardevermindering wordt gerekend voor de beschadiging of vervuiling.

• De retourkosten zijn voor eigen rekening. Voor kleinere pakketten is het mogelijk deze met de post naar ons retour te sturen, bijvoorbeeld met PostNL. Grotere pakketten kunnen ook door onze koerier opgehaald worden, de kosten hiervan bedragen € 99,= euro. Ook kun je je aankoop zelf terugbrengen of op eigen kosten terugzenden naar onze winkel in Sliedrecht..

TERUGBETALING:
Als je gebruik maakt van het herroepingsrecht, wordt het betaalde bedrag van de items zo snel mogelijk, uiterlijk 14 dagen na ontvangst van de goederen, op je rekening terug gestort. Verstuur je je retourzending met de pakketdienst? Dan mogen wij wachten met het terug betalen tot wij de meubels hebben teruggekregen. Indien je heel de bestelling retour stuurt, ontvang je ook de leveringskosten ( niet de retour kosten ) van ons terug. Als je enkele meubels wel houdt, worden de kosten van levering niet terug gestort. De kosten van het retourneren: als deze is opgehaald door onze bezorgservice: € 99,= of de kosten om het pakket via PostNL te retourneren - worden wel in rekening gebracht. Wij betalen je aankoop bedrag terug via een bank overschrijving.

.

Sluiten