Wij gebruiken cookies. Akkoord
  • Gratis luxe bezorgservice vanaf € 750,-

Bezorging

Wij leveren zo veel mogelijk uw bestelde meubels uit.

Bij Korver Living is het bezorgen van uw bestelling naast snel, ook betrouwbaar en veilig. Wij maken het u graag makkelijk en daarom informeren wij u zo goed mogelijk via e-mail en telefonisch contact over de datum en tijdstip waarop wij uw aankoop bij u kunnen komen bezorgen. Ook bestaat er de mogelijkheid uw bestelling zelf te komen ophalen bij onze winkel in Sliedrecht. Zowel voor het inplannen van een bezorgafspraak als een afhaalafspraak wordt altijd telefonisch contact met u opgenomen.

Bezorging via onze bezorgservice
Bij Korver Living bent u verzekerd van een snelle en betrouwbare levering. Om een hoge kwaliteit te kunnen waarborgen doen wij de bezorging in eigen beheer. Na afspraak zullen onze medewerkers bij u thuis alles monteren en plaatsen. Daarnaast geven zij voorlichting over het onderhoud.

Verzendingen

Kleine bestellingen
Onze partner voor het leveren van kleine bestellingen is Post NL. De verzendkosten voor alle pakketten die via Post NL bezorgd kunnen worden bedragen € 6,95. ( tot 30kg en max. 1.80 x 0.50 x 0.50 )

Grote bestellingen onder € 750.=
Voor het leveren van grote bestellingen maken wij gebruik van onze eigen bezorgservice. De bezorgkosten voor bestellingen tot € 750,- bedragen € 45.=

Gratis verzending boven € 750.=
Bestellingen vanaf € 750,- worden binnen NL gratis bezorgd. Met uitzondering van Sale artikelen.

Showmodellen:
Voor verzendingen van showmodellen worden altijd € 99.= bezorgkosten berekend.
Bij zelf op halen is dit natuurlijk niet van toepassing.

Bezorging Waddeneilanden
Bestellingen op de Waddeneilanden zijn via onze website, Korverliving.nl, alleen mogelijk op aanvraag. Dit in verband met de variabele kosten voor het bezorgen. Zodra de aanvraag bij ons binnen is neemt de afdeling klantenservice contact met u op over de bezorgkosten. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de afdeling planning op telefoonnummer 0184-423888.

Bezorging Buitenland
Korver Living levert online bestellingen alleen in Nederland en Vlaanderen en niet naar postbussen. Aankopen via de winkel kunnen wij in overleg leveren in het buitenland tegen een meerprijs.

Wij nemen altijd telefonisch contact met u op om te overleggen over de dag waarop de bestelling het beste kan worden bezorgd. Een aantal dagen in de week rijden wij met oa een eigen meubelmonteur. Voor de zgn. externe routes ( routes gecombineerd met oa witgoed, uitgevoerd door een ervaren extern transportbedrijf ) kunnen wij een bezorgdag aangeven. Voor een exactere tijd kunt u de dag voor de afgesproken leverdatum, na 15.00 uur bellen met: 0184 - 423888

Bezorgingskosten buiten de regio:

  • Aankoop bedrag boven € 750,= : bezorgingskosten € 0,=
  • Aankoop bedrag onder € 750,= : bezorgingskosten € 45,=
  • Showmodellen : bezorgingskosten € 99,=
  • Verhuislift per levering € 175,= + bezorgingskosten

Op alle adressen binnen de circel ( regio ) op het kaartje hieronder is de bezorging altijd gratis (muv verhuislift).

Bezorging
Sluiten