Wij gebruiken cookies. Akkoord
  • Gratis luxe bezorgservice vanaf € 750,-

Banken Lorenzo bank

Op bestelling

Op bestelling; let op: transporttijden kunnen variëren.

€ 3.499,00
Offerteaanvraag

De genoemde prijs is gebaseerd op een eiland + 2.5 zits links + 2.5 zits met tafel in stofgroep 1.

Lorenzo, een mooie, moderne bank met heel veel mogelijkheden. Wil je een gewone 3 zits bank, een losse chaise longue of een combinatie met een tafeltje, een hoekbank met of zonder houten elementen in zwarte of wenge kleur, de rug kussens sluitend of niet sluitend en nog talloze andere opstellingen ? Bijna alles is mogelijk. Deze bank is heeft moderne lange zitkussens. De mogelijkheden zijn oneindig. Neem daarbij de enorme keuze uit diverse stoffen of ledersoorten en kleuren en je komt altijd tot je eigen, unieke bank waar je al zo lang naar op zoek bent.

De Lorenzo hoekopstelling is een unieke bank binnen onze collectie. Het prachtige design en het heerlijke zitcomfort maken dit een geliefde bank. Een mooi accent is natuurlijk de geïntrigeerde salontafel, uitgevoerd in de kleuren wengé of zwart. De opstelling op de eerste afbeelding bestaat uit de volgende elementen: eiland links + 3,5 zits arm links + 2 zits arm rechts incl. tafeltje. Er zijn diverse maten rugkussens te kiezen waardoor je uitstraling van de bank zelf bepaald. Je kan zelf bepalen of je voor sluitende of niet sluitende rugkussens gaat.

Naast de keuze uit vele opstellingen zijn er vele stof en leersoorten, met daarin een ruime keuze aan kleuren. In onze showroom hebben we kleurstalen van alle mogelijkheden. Stap daarom eens bij ons binnen en laat je verder informeren door een van onze verkoopadviseurs.

Haveco is sinds 1990 een in Nederland producerende zitmeubelfabrikant met een uitgebreide collectie banken, hoekbanken, fauteuils, hockers en eetkamerstoelen. Een zeer groot deel van de collectie vind je in onze showroom in Sliedrecht.

Specificaties

Artikelnr lorenzo
Woonstijl Industrieel
Collectie HAVECO
Kleur In diverse kleuren leder of stof te bestellen
Uitvoering in diverse uitvoeringen en maten te verkrijgen
Kleur poten zwart vintage metaal
Merk HAVECO

Advies nodig?

Stel je vraag via Facebook , e-mail of bel 0184 423 888

Verzendingen

Kleine bestellingen
Onze partner voor het leveren van kleine bestellingen is Post NL. De verzendkosten voor alle pakketten die via Post NL bezorgd kunnen worden bedragen € 6,95.

Grote bestellingen onder € 750.=
Voor het leveren van grote bestellingen maken wij gebruik van onze eigen bezorgservice. De bezorgkosten voor bestellingen tot € 750,- bedragen € 45.=

Gratis verzending boven € 750.=
Bestellingen vanaf € 750,- worden binnen NL ( muv de waddeneilanden ) gratis bezorgd. Met uitzondering van Sale artikelen.

Gerelateerde producten

Sluiten