Wij gebruiken cookies. Akkoord
  • Gratis luxe bezorgservice vanaf € 750,-

Banken

Speciaal voor Korver living heeft DTP HOME een aantal banken geselecteerd met de mooiste leder of stof soorten. Door de veelzijdige collectie en de topkwaliteit is dit duurzame merk ruim vertegenwoordigt in onze showroom.

Zoek je een bankstel in stof of leer voor in je woonkamer, bij Korver living kan je altijd slagen. Mooie banken, landelijk of industrieel, in groene stof of leder maar ook een bank in cognac, grijs of zwart. bankstellen in L-vorm, U-banken, met een hoge rugleuning of juist een lage rugleuning. Bijna alles is mogelijk, doordat al onze bankstellen te verkrijgen zijn in vele kleuren stof en leer, uitvoeringen en afwerkingen. Bij bijna al onze banken hebben we bijpassende fauteuils, hockers en tafels.

Laat je verassen door het enorme aanbod aan mooie soorten leder en stof. Of het nu een mooie, doorleefde leersoort moet zijn of een mooie microvezel of katoen stof; op onze banken zijn vele soorten mooi leder en stof mogelijk. Een 2-zits, 3-zits, 4-zits of meer-zitsbank, Korver Living heeft in vrijwel elk formaat een ruim assortiment beschikbaar! Stel je eigen bank op maat samen met onze enthousiaste medewerksters. Banken van Korver living bewijzen, dat een lederen of stoffen bank mooi en persoonlijk kan zijn.

Korver living staat bekend om haar gebruik van de fraaiste ledersoorten en kwaliteiten, maar ook de duurzaamste stoffen. De mooiste, speciaal voor Korver living geselecteerde collectie banken van Nederlandse bodem vind u bij Korver living in Sliedrecht.

Sluiten