Wij gebruiken cookies. Akkoord
  • Gratis luxe bezorgservice vanaf € 750,-

Blog

6x stylingstips voor een inspiratievolle werkplek in huis

Werk jij ook nog steeds vanuit huis? Dan wil je je werkplek natuurlijk het liefst zo gezellig mogelijk hebben. Wij geven je daarom een aantal tips om je saaie werkplek om te toveren tot een leuke en trendy kamer 🙌

1) Less is more

Begin met het opruimen van je werkplek, want minder rommel betekent meer concentratie. Zet een mooie kast tegen de achterwand om je nodige spullen in op te bergen en een klein industrieel kastje om wat oud papierwerk in te bewaren, zoals deze.

fd-230124-fendy-dressoir

2) Ga voor een eyecatcher

Maar hoe kan je je saaie werkkamer nou omtoveren tot een sfeervolle werkplek? Wij raden je aan om te gaan voor één eyecatcher. Een tropisch behang, een mooie grote plant of een opvallende spiegel, het is helemaal aan jou.

3) Kleuren

Kies één kleur die opvalt met daarnaast twee of drie basistinten. Let wel op: het coronavirus en dus ook het thuiswerken zou zomaar nog wel even kunnen duren. Zorg er daarom voor dat je kleuren kiest die je niet snel zat wordt. Wij adviseren je om terug te gaan naar de natuur met de kleur brave ground, en combineer dit dan met rotan en veel groene planten!

4) Aandacht voor duurzaamheid

Duurzaamheid is anno 2021 niet meer weg te denken. Kies daarom eens voor duurzame of gerecycled meubelen, zoals de meubelen van d-Bodhi. Alle meubels zijn gemaakt van gerecycled teakhout waardoor er niks verspilt wordt. Op deze manier draag ook jij je steentje bij aan een betere wereld.

5) Mooie en goede verlichting

Genoeg licht is erg belangrijk. Het kan maar zo voorkomen dat je een avondje door moet werken en dat wil je natuurlijk niet in het donker doen. Wat vind je bijvoorbeeld van deze hanglamp Iron van PTMD?

hanglampen-ptmd-Korverliving

6) Een trendy en comfortabele stoel

Een sfeervolle werkplek is fijn, maar belangrijker is nog wel dat je stoel zo comfortabel mogelijk zit. Besteed daarom net wat extra aandacht aan je stoel zodat deze niet alleen trendy is, maar ook heerlijk zit. Een mooi voorbeeld hiervan is de eetkamer-/ bureaustoelen Lindy uit de Chill Line, waarbij de draaibare bureaustoel met een gasveer verstelbaar is in hoogte.

Bekijk meer blogs
Sluiten