Wij gebruiken cookies. Akkoord
  • Gratis luxe bezorgservice vanaf € 750,-

Blog

Sneak preview: EVO collection van DTP HOME

evo-collection-Korverliving

ZACHTE RONDE VORMEN

Het succes van de Soho Collection inspireerde ons om de Evo Collection te creëren. De handvatten en poten zijn hetzelfde, waardoor ze gemakkelijk te combineren zijn. Ronde rondingen zichtbaar aan de voorzijde, inclusief de deuren, maken de Evo ‘nieuwe retro’.

EETTAFEL EVO

Eettafel Evo past heel goed in de collectie met zijn Deense ovale blad. Welke stoel je ook aan tafel zet, dankzij de centrale poot zit je altijd comfortabel. De top is afgeslankt op een andere manier dan je verwacht. Hierdoor komt de naturelkleurige onderkant prachtig naar voren. Verkrijgbaar in drie maten.

evo-eettafel-Korverliving

DRESSOIR EVO

Ronde hoeken zorgen voor een vriendelijke, eigentijdse uitstraling van ons EVO dressoir. Achter de deuren is voldoende opbergruimte dankzij de planken. De lange hengsels benadrukken de verticale lijnen in het ontwerp.

dressoir-evo-Korverliving

KASTEN EVO

Alle drie de Evo kasten hebben hetzelfde formaat, waardoor ze perfect te combineren zijn. Zo kun je de juiste balans kiezen in opbergruimte en ruimte voor pronkstukken. De rondingen in de hoeken weerspiegelen mooi het ronde karakter van deze collectie. De twee deuren aan de onderkant zorgen voor praktische opbergruimte.

kasten-evo-Korverliving

TV-DRESSOIR EVO

Een musthave uit de collectie: tv-meubels uit de EVO serie! Drie handige maten, verkrijgbaar met poten of zwevend. De dubbele open stellingen worden altijd tussen de deuren geplaatst. Deze afgeronde hoeken zorgen voor een vriendelijke uitstraling. Bijzonder detail is dat de handgrepen horizontaal zijn, waardoor elk meubelstuk meer lengte krijgt.

tvdressoir-evo-klein-Korverliving
tvdressoir-evo-medium-Korverliving
tvdressoir-evo-large-Korverliving
detail-ronde-vorm-evo-korverliving
Bekijk meer blogs
Sluiten