Wij gebruiken cookies. Akkoord
  • Gratis luxe bezorgservice vanaf € 750,-

DTP Home meubels online kopen

Over DTP Home:
DTP Home is opgericht in 2007 met als missie om van oude materialen nieuwe, doorleefde kwaliteitsmeubelen te ontwerpen. De DTP Home meubels zijn inmiddels ondergebracht in ruim 20 verschillende collecties. Ondanks de verscheidenheid aan collectie behoudt elke collectie zijn eigen kenmerken en bijzonderheden. Ben je benieuwd naar de eigenschappen van de verschillende DTP Home series? Wij lichten alle collecties graag toe!

DTP Home collecties:
De collecties bestaan uit talloze kasten, tafels, tv meubels, eettafels, wandrekken, bijzettafels, boekenkasten, dressoirs, dining tables, boekenrekken, salontafels en andere meubelstukken. Naast de bekende meubelcollecties zijn wij ook dealer van Mustliving . Een groot aantal meubels en woonaccessoires van DTP Home en Mustliving zijn dan ook in onze woonwinkel in Sliedrecht te vinden

DTP Home Kasten

DTP Home maakt kasten van oud teakhout afkomstig van huizen, bruggen en spoorwegen op Java. Het idee achter de collecties van DTP Home is recycling: van oud hout worden nieuwe, doorleefde kwaliteitskasten gemaakt. Wat voor type kast je ook zoekt, bij Korver Living ben je aan het juiste adres. Binnen ons DTP Home assortiment vind je een kast voor ieder vertrek in huis. Wat dacht je van onze DTP Home dressoirs? Deze zijn een echte aanwinst voor ieder interieur en brengen een stoere, industriële sfeer met zich mee. De bergkasten uit de serie Metropole gemaakt van teakhout en afgewerkt met een zwart metalen frame. Ook kun je kiezen uit een groot aanbod tv meubels. Vergeet bovendien onze Cosmo kasten serieniet. Een ware eyecatcher in elk interieur!

Shop DTP Home kasten!

DTP Home Tafels

DTP Home tafels zorgen voor gezelligheid in huis. Het is het middelpunt in huis waar we eten, werken, lezen en met vrienden zitten met een mooi glas wijn of een biertje. We maken deze eettafels van mooie, geselecteerde, hergebruikt teakhout. De eettafel is één van de belangrijkste meubelstukken in ons huis, maar ook salontafels of bijzettafels geven een huis karakter. Deze eettafels laten zich mooi combineren met Mustliving eetstoelen van DTP. Alle tafel collecties van DTP Home en Mustliving kenmerken zich door ontwerpen kwaliteit. De tafels krijgen daardoor een exclusieve, stoere uitstraling.

Shop DTP Home tafels!

DTP Home en Mustliving bij Korver Living
Korver Living biedt als grootste DTP Home dealer het meest uitgebreide aanbod van woonconcepten en accessoires. Als DTP Home dealer van het eerste uur staan wij bij uitstek bekend om onze deskundigheid, service en klantvriendelijkheid. Bij ons vindt u alle benodigde ingrediënten om uw woonruimte sfeervol en persoonlijk in te richten. Direct langs de A15 bevindt zich onze showroom, waar alle collecties in de ruim 3000m2 grote woonbeleving staan opgesteld in sfeervolle woonstudio's. Onze interieuradviseurs werken constant met de laatste modetrends en geven u graag deskundig advies en tips waarmee u gericht aan de slag kunt!
Nieuwsgierig geworden? Wij heten u van harte welkom in onze woonwinkel te Sliedrecht!

DTP Home en Mustliving staan garant voor de hoogste kwaliteit, eindeloze diversiteit en een exclusieve uitstraling. Van oud doorleefd hout en ijzeren restmaterialen worden hippe, herkenbare kwaliteitsmeubelen vervaardigd die over de gehele wereld verkocht worden. De meubelstukken zijn zowel stijlvol als ruimtelijk en bieden daarom stijlvolle, slimme oplossing voor elk interieur.

Sluiten