Wij gebruiken cookies. Akkoord
  • Gratis luxe bezorgservice vanaf € 750,-

Eetkamerstoelen Haveco eetkamerstoel Axel zonder arm

Op bestelling

Op bestelling; let op: transporttijden kunnen variëren.

€ 379,00
Offerteaanvraag

De Axel eetkamerstoel zonder arm is een trendy en stoere eetkamerstoel van absoluut top kwaliteit. Een staaltje Nederlands vakmanschap van Haveco! Voorzien van een bolle Nosag-vering en speciaal comfortschuim in de zitting. Standaard met een soepel lopende grotere skate wiel. Er is een keuze uit verschillende soorten en kleuren leder en stof. De Axel eetstoel is voorzien van een bolle Nosag-vering en speciaal comfortschuim in de zitting. Om dit fantastische comfort te ervaren moet je er echt eens in zitten! De poten zijn zwart gepoedercoat en standaard voorzien van skatewielen, de stoel is ook verkrijgbaar met parketwiel. Als je liever geen wielen hebt, kan de eetkamerstoel Axel ook met gewone metalen poten worden geleverd. De stoel is ook verkrijgbaar met armleuningen.

Prijs is gebaseerd op stofgroep 1.
In leder leverbaar vanaf € 415,-

Specificaties

Artikelnr azel zonder arm
Type Eetkamerstoelen
Collectie Haveco
Hoogte 92 cm
Breedte 52 cm
Diepte 69 cm
Kleur div kleuren
Uitvoering leer of stof
Kleur poten zwarte wieltjes of pootjes
Merk HAVECO

Advies nodig?

Stel je vraag via Facebook , e-mail of bel 0184 423 888

Verzendingen

Kleine bestellingen
Onze partner voor het leveren van kleine bestellingen is Post NL. De verzendkosten voor alle pakketten die via Post NL bezorgd kunnen worden bedragen € 6,95.

Grote bestellingen onder € 750.=
Voor het leveren van grote bestellingen maken wij gebruik van onze eigen bezorgservice. De bezorgkosten voor bestellingen tot € 750,- bedragen € 45.=

Gratis verzending boven € 750.=
Bestellingen vanaf € 750,- worden binnen NL ( muv de waddeneilanden ) gratis bezorgd. Met uitzondering van Sale artikelen.

Gerelateerde producten

Sluiten