Wij gebruiken cookies. Akkoord
  • Gratis luxe bezorgservice vanaf € 750,-

Kasten IRON combikast

Op bestelling

Op bestelling; let op: transporttijden kunnen variëren.

€ 1.099,00
In winkelwagen

Deze combikast is een onderdeel van het woonprogramma Iron dat volledig handmatig vervaardigd is uit massief mangohout met zwart metalen schuifdeuren gemonteerd op een zichtbaar buizenframe.

De combinatie van het tropisch mangohout met het buizenframe waarin de zwart metalen deuren functioneren geven het meubelstuk een ambachtelijke warme, doch industriele ruwe uitstraling.

Deze combikast is voorzien van 6 nissen aan elke zijde. aan de rechterzijde zijn er 3 extra lades aangebracht.

Meubels uit mangohout zijn zeer duurzaam en milieuvriendelijk, omdat het hout een bijproduct is dat pas verwerkt wordt als de boom geen vruchten meer draagt. Het hout is ambachtelijk geschraapt en gekleurd met een natuurlijke transparante lak en een bruine beits. Hierdoor verkrijgt het hout een golvende en levendige, doch een enigszins ruwe uitstraling. De ruwe uitstraling van het hout in combinatie met de zichtbare geslepen lasnaden en ruwe afwerking van het zwart metalen frame geven dit woonprogramma een specifieke industriele look.

Specificaties

Artikelnr IRONHB-110 [LOC-103M]
Woonstijl Industrieel
Type Opbergkasten
Collectie IRON
Hoogte 175 cm
Breedte 110 cm
Diepte 45 cm
Kleur mango hout met vintage metaal
Merk HOUSE

Advies nodig?

Stel je vraag via Facebook , e-mail of bel 0184 423 888

Verzendingen

Kleine bestellingen
Onze partner voor het leveren van kleine bestellingen is Post NL. De verzendkosten voor alle pakketten die via Post NL bezorgd kunnen worden bedragen € 6,95.

Grote bestellingen onder € 750.=
Voor het leveren van grote bestellingen maken wij gebruik van onze eigen bezorgservice. De bezorgkosten voor bestellingen tot € 750,- bedragen € 45.=

Gratis verzending boven € 750.=
Bestellingen vanaf € 750,- worden binnen NL ( muv de waddeneilanden ) gratis bezorgd. Met uitzondering van Sale artikelen.

Gerelateerde producten

Sluiten