Wij gebruiken cookies. Akkoord
  • Gratis luxe bezorgservice vanaf € 750,-

iProteqt - 5 Jaar Service

iProteqt biedt 5 Jaar bescherming en service voor je nieuwe meubels. Bij bezorgen van je meubels ontvang je het pakker met daar in een bescherming middel, reiniger en een internet link om je in te schrijven voor de vlekkenservice. iProteqt biedt onderhoud voor beiden textiel en leder.

iProteqt voor Textiel en Microleder:

Je meubel wordt voorzien van een hoogwaardige textielbescherming. De onzichtbare vezelbeschermer maakt uw meubelstof optimaal vlekwerend en daarmee zeer gebruiksvriendelijk. Door de bescherming zijn vlekken eenvoudig te reinigen en krijgen vloeistoffen geen kans om een blijvende vlek te veroorzaken in de meubelstof.

iProteqt voor Afgedekt en Open Leder:

Je ontvangt door de volledige serviceperiode hoogwaardige verzorgingsproducten. De verzorgingsproducten zorgen ervoor dat het leder de benodigde "voeding" krijgt zodat het zijn natuurlijke souplesse behoudt, optimaal wordt beschermd en volledig gereinigd kan worden.
Wanneer er onverwacht een blijvende vlek ontstaat op je meubel kan je beroep doen op de professionale service.

5 Jaar altijd de juiste oplossing:

Met iProteqt Service ben ja 5 jaar gegarandeerd van professionele hulp bij eventuele calamiteiten. iProteqt Service gaat verder waar de normale fabrieksgarantie ophoudt:

✔ 5 jaar aanvullende constructieservice.
✔ 5 Jaar vlekkenservice voor textiel.
✔ 5 Jaar vlekkenservice en verzorgingsproducten voor leder.

Sluiten