Wij gebruiken cookies. Akkoord
  • Gratis luxe bezorgservice vanaf € 750,-

Tafels

Speciaal voor Korver living heeft DUTCH OAK STEEL een aantal tafels geselecteerd met gebruik van het mooiste eikenhout. Door de mooie, betaalbare collectie en de topkwaliteit is dit bekende merk ruim vertegenwoordigt in onze showroom.

Koopmans Meubelen is een Nederlandse fabrikant die gespecialiseerd is in eikenhouten tafels oa uit de Dutch oak steel collectie. De eikenhouten tafels zijn er in verschillende vormen, maten en kleuren. Er is keuze voor een moderne een landelijke of een robuuste tafel.

Voor de tafels gebruikt Koopmans Meubelen A kwaliteit eikenhout. Eikenhout is een supersterke houtsoort met een lichte kleur en golvende nerven. Eikenhout is over het algemeen erg duurzaam met een lange levensduur. Koopmans meubelen gebruikt puur massieve eiken delen voor haar tafels.

Uiteraard hebben we hier bij Korver living een mooi aanbod aan tafels van Koopmans Meubelen. Deze zijn te zien in onze showroom in Sliedrecht. Onze medewerkers helpen graag met het vinden van de perfecte tafel voor jou.

Sluiten