Wij gebruiken cookies. Akkoord
  • Gratis luxe bezorgservice vanaf € 750,-

Blog

Top 5 van onze favoriete DTP HOME- dressoirs

Een dressoir is een niet te missen meubel in je interieur. Buiten dat het een mooi item is, gebruiken veel mensen een dressoir ook voor zijn praktische opbergruimte. Het blad van het dressoir kan je voorzien van leuke woonaccessoires, waardoor het een eyecatcher kan zijn in je interieur. Een dressoir is niet alleen stijlvol maar ook nog eens mega handig. Je kunt er namelijk ontzettend veel mee! Er bestaan verschillende soorten industriële dressoirs van het mooie meubelmerk DTP HOME. Je hebt dressoirs in verschillende maten, materialen en opstellingen. De vraag is dan: hoe kies je nou het perfecte industriële dressoir uit ? Om een beetje te helpen hebben wij onze 5 favoriete DTP HOME- dressoirs voor u op een rijtje gezet.

Dressoir Metropole 200 cm

Onze nummer 1: DTP HOME dressoir Metropole 200 cm.

Het Metropole dressoir heeft een afmeting van 95 x 200 x 45 cm en is ook verkrijgbaar in 100 cm en 160 cm. Met het fijnere hoge frame en elegante afwerking behoudt het dressoir een luchtig design, die je interieur niet verzwaard. Kenmerkend van deze serie lopen ook hier de deuren van het dressoir schuin af, wat zorgt voor diepte en sterke lijnen.

Metropole dressoir van DTP Home biedt voldoende opbergruimte. Dit sierlijke dressoir heeft namelijk drie kastdeurtjes, drie lades en een ruim open vak. Zo is er voldoende ruimte om spullen uit het zicht op te bergen. Het Metropole dressoir is gemaakt van gerecycled teakhout dat met de hand is bewerkt. Hierdoor zijn de scheurtjes, lijnen en onregelmatigheden op de opbergkast nog zichtbaar. Door de combinatie van het robuuste teakhout en de metalen accenten krijgt de kast een mooie, robuuste uitstraling.

Dressoir Beam black

Onze nummer 2: Dressoir BEAM BLACK 190 cm van DTP HOME.

Dressoir Beam Black van het merk DTP Home is gemaakt van gerecycled teakhout en afgewerkt met een zwarte beits en transparante lak. Het zwarte hout in combinatie met het stalen frame zorgt voor een industriële uitstraling. Combineer dit dressoir met de meubelen uit de Timeless Black collectie. Dit dressoir heeft lekker veel bergruimte door de 4 deuren. Alles wat je niet in het zicht wilt hebben kan mooi achter deze deuren bewaard worden. Het dressoir zorgt voor een industriële, maar toch warme sfeer in huis. Door de zwarte kleur van het dressoir is deze makkelijk te combineren met contrasterende accessoires.

Dressoir Cosmo groot

Onze nummer 3: DTP HOME dressoir Cosmo 205 cm.

Dressoir Cosmo combineert naturel en zwart teakhout en is hiermee een opvallende verschijning. De afmetingen van het dressoir zijn 100x205x40 cm met 3 deuren en 2 open vakken. De serie heeft strakke metalen frames en prachtige zwarte deuren. De verfijnde handgrepen zorgen voor een mooi accent op het teakhout.

Dit dressoir heeft 3 deuren en twee open vakken, achter de deuren vind je een legplank die in hoogte te verstellen is. Zowel de binnenkant van het dressoir als de binnenkant van de open vakken zijn zwart gebeitst. De luchtige afwisseling van open en gesloten ruimtes past bij het verfijnde frame van de verschillende Cosmo dressoirs. Dit dressoir is tevens leverbaar met een breedte van 165 cm, dressoir no 1 small. Ook is er een dressoir met vier deuren met een breedte van 185 cm, dressoir no 2. Het zijn veelzijdige dressoirs met ruime kasten maar hebben ook plaats voor vele andere dingen, zoals mooi servies of je favoriete fotoalbums. In dezelfde serie vindt je tevens diverse tv dressoirs, verschillende maten eettafels en diverse kasten.

Dressoir Criss Cross no2

Onze nummer 4: Criss Cross dressoir no.2 van DTP HOME.

Als je op zoek bent naar bijzondere meubels, dan is de Criss Cross collectie van DTP HOME iets voor jou! Dit prachtige dressoir valt op dankzij het vissengraat patroon en de stoere stalen details. De deuren en bladen van de meubels uit deze collectie worden gelegd in een Hongaarse punt, wat normaal wordt toegepast op vloeren. Dit geeft zowel een speels als chic effect. Dressoir Criss Cross beschikt over 4 deurtjes en twee open vakken en heeft een afmeting van 100x200x40 cm. De speelse pootjes maken dit meubel af.

DRESSOIR ODEON NO.2

Onze nummer 5: DTP HOME dressoir Odeon no.2.

De Odeon collectie van DTP Interiors is een elegante collectie met een stoer randje door het gebruik van gerecycled teakhout met metalen afwerking. In het teakhout zijn grijs en wit tinten terug te vinden, wat prachtig contrasteert met de zwarte metalen accenten.

Het Odeon dressoir heeft afmeting van 84x185x45 cm en heeft 4 deuren. De zwarte rechte grepen zorgen voor een simpele schoonheid. Met de hoge fijnere metalen frames behoudt dit dressoir een luchtig design, die je interieur niet verzwaard.

Wil je meer zien van de Odeon collectie? Bekijk online de andere meubelen uit de collecties van DTP HOME of kom langs in onze showroom.

Bekijk meer blogs
Sluiten