Wij gebruiken cookies. Akkoord
  • Gratis luxe bezorgservice vanaf € 750,-

Kasten DTP Home Cosmo Wandrek

Op bestelling

Op bestelling; let op: transporttijden kunnen variëren.

€ 899,00
In winkelwagen

Artikelomschrijving

CS 650006
DTP Home Cosmo
200x70x35 cm
2 deuren
Gerecycled teakhout
Zwart metalen frame

De Cosmo collectie van DTP Interiors is een prachtige serie met contrasten en strakke lijnen. Meubels uit de Cosmo collectie zijn gemaakt van gerecycled teakhout, waarvan de buitenzijde met een zwarte beits is afgewerkt. In het teakhout zijn grijs en wit tinten terug te vinden, wat prachtig contrasteert met de zwarte metalen accenten. Het teak hout wordt uitgezocht op zijn unieke kwaliteiten en met de hand verwerkt. Daar horen scheurtjes, lijnen en onregelmatigheden bij: zij geven het zijn uitstraling en karakter.

Dit wandrek is de perfecte plek om je mooiste spullen te laten zien. De afmetingen van het rek zijn 200 x 70 x 35 cm. Mooi is de combinatie van naturel en zwart gebeitst teakhout. Mede door zijn ideale maten is er altijd wel een passende plek in je interieur voor dit wandrek. Dit wandrek kan ook worden geleverd met 2 laden.

Wil je combineren? Er zijn nog veel meer meubelen in deze stijl te vinden in de Odeon en Cosmo collectie online of in onze showroom!

Specificaties

Artikelnr CS650006
Woonstijl Industrieel
Type Boekenkasten
Merk DTP HOME

Advies nodig?

Stel je vraag via Facebook , e-mail of bel 0184 423 888

Verzendingen

Kleine bestellingen
Onze partner voor het leveren van kleine bestellingen is Post NL. De verzendkosten voor alle pakketten die via Post NL bezorgd kunnen worden bedragen € 6,95.

Grote bestellingen onder € 750.=
Voor het leveren van grote bestellingen maken wij gebruik van onze eigen bezorgservice. De bezorgkosten voor bestellingen tot € 750,- bedragen € 45.=

Gratis verzending boven € 750.=
Bestellingen vanaf € 750,- worden binnen NL ( muv de waddeneilanden ) gratis bezorgd. Met uitzondering van Sale artikelen.

Gerelateerde producten

Sluiten