Wij gebruiken cookies. Akkoord
  • Gratis luxe bezorgservice vanaf € 750,-

Kasten DTP HOME HANGEND TV-MEUBEL SOHO LARGE

Op bestelling

Op bestelling; let op: transporttijden kunnen variëren.

€ 2.149,00
In winkelwagen

De Soho Collectie van Dtp-Home is een compleet nieuwe serie. Soho heeft een modern ontwerp met een opvallende ovale vorm. De Soho Collectie kenmerkt zich door het bovenblad dat is gemaakt van mortex in combinatie met het gerecyclede teakhout. Door de slanke metalen poten oog de kast luchtig en ruimtelijk.

Tv meubel Soho hangend heeft een afmeting van 230 x 42 x 40 cm en is makkelijk aan de wand te bevestigen. Het Tv meubel is leverbaar in diverse maten. Ook is het tv meubel leverbaar met metalen pootjes.
Het Tv-meubel is gemaakt van gerecycled teakhout dat met de hand is bewerkt. Hierdoor zijn de scheurtjes, lijnen en onregelmatigheden op de opbergkast nog zichtbaar. Door de combinatie van het robuuste teakhout, het bovenblad van mortex en de metalen accenten krijgt de kast een stoere uitstraling.

SO 250145
DTP Home Soho
42x230x40 cm
4 deuren, 2 laden
Gerecycled teak en mortex

Specificaties

Artikelnr SO 250145
Materiaal Hout
Type Tv kasten
Collectie Dtp Home
Hoogte 42 cm
Breedte 230 cm
Diepte 40 cm
Kleur naturel
Uitvoering Gerecycled teak en mortex
Kleur poten zwart metaal
Merk DTP HOME

Advies nodig?

Stel je vraag via Facebook , e-mail of bel 0184 423 888

Verzendingen

Kleine bestellingen
Onze partner voor het leveren van kleine bestellingen is Post NL. De verzendkosten voor alle pakketten die via Post NL bezorgd kunnen worden bedragen € 6,95.

Grote bestellingen onder € 750.=
Voor het leveren van grote bestellingen maken wij gebruik van onze eigen bezorgservice. De bezorgkosten voor bestellingen tot € 750,- bedragen € 45.=

Gratis verzending boven € 750.=
Bestellingen vanaf € 750,- worden binnen NL ( muv de waddeneilanden ) gratis bezorgd. Met uitzondering van Sale artikelen.

Gerelateerde producten

Sluiten