Wij gebruiken cookies. Akkoord
  • Gratis luxe bezorgservice vanaf € 750,-

Kasten DTP HOME TV WALL opstelling COSMO 4

Op bestelling

Op bestelling; let op: transporttijden kunnen variëren.

€ 5.749,00
In winkelwagen

Binnenkort verkrijgbaar

Maak jouw eigen TV wall opstelling

Ben jij ook al zo lang op zoek naar een mooie tv wand in een industriële stijl, maar kon je hem nooit vinden ? DTP Home is met deze vraag aan de slag gegaan en het resultaat mag er wezen !! Met 6, hiervoor speciaal gefabriceerde elementen uit de Cosmo collectie stel je het ideale meubel voor je televisie en accessoires samen. Deze elementen zijn makkelijk te koppelen, waardoor boren in muren niet hoeft.

Gerecycled teakhout, gecombineerd met zwart vintage metaal geeft dit meubel, hoe je hem ook samenstelt, een supermooie look.

Omdat er in zo veel mogelijkheden zijn, hebben we vast een aantal opstellingen voor je uitgewerkt. Kun je hieruit een keuze maken dan kan je deze opstellingen hier bestellen ( of in onze showroom in Sliedrecht ) Natuurlijk kan je zelf ook een andere opstelling bedacht hebben. Kies dan de losse elementen apart en bestel deze per stuk. Voor de prijs maakt dat niets uit.

Specificaties

Artikelnr cs04
Woonstijl Industrieel
Type Tv kasten
Collectie COSMO
Hoogte 220 cm
Breedte 340 cm
Diepte 40 cm
Kleur blank gerecycled teakhout
Kleur poten zwart vintage metaal
Merk DTP HOME

Advies nodig?

Stel je vraag via Facebook , e-mail of bel 0184 423 888

Verzendingen

Kleine bestellingen
Onze partner voor het leveren van kleine bestellingen is Post NL. De verzendkosten voor alle pakketten die via Post NL bezorgd kunnen worden bedragen € 6,95.

Grote bestellingen onder € 750.=
Voor het leveren van grote bestellingen maken wij gebruik van onze eigen bezorgservice. De bezorgkosten voor bestellingen tot € 750,- bedragen € 45.=

Gratis verzending boven € 750.=
Bestellingen vanaf € 750,- worden binnen NL ( muv de waddeneilanden ) gratis bezorgd. Met uitzondering van Sale artikelen.

Gerelateerde producten

Sluiten