Wij gebruiken cookies. Akkoord
  • Gratis luxe bezorgservice vanaf € 750,-

SALE SHOWMODEL Hoekbank Frenkie

Op voorraad

Er is voorraad in ons centrale magazijn aanwezig danwel op korte termijn beschikbaar; let op: transporttijden kunnen variëren.

€ 3.623,00 € 2.995,00
Offerteaanvraag

Hoekbank Frenkie gaan we een keer in een andere stof plaatsen in de showroom. Vandaar dat wij hem nu als showmodel voor een speciale prijs aanbieden. Bank Frenkie is van ons Nederlands kwaliteitsmerk Haveco. De zit is enorm comfortabel door het gebruik van een bolle nosag vering in samenwerking met een medium harde schuim onder zitting. daar overheen is gebruik gemaakt van een soft koudschuim toplaag, afgewerkt met dacron. Het frame van de Frenkie bank heeft een hardhouten beuken basis. Kortom: een aanwinst in ieder interieur.

Specificaties

Artikelnr Frenkiesale
Type Hoekbank
Collectie Haveco
Hoogte 75 cm
Diepte 101 cm
Kleur naturel
Uitvoering stof finca naturel
Kleur poten zwart
Merk HAVECO
Showmodel Ja

Advies nodig?

Stel je vraag via Facebook , e-mail of bel 0184 423 888

Verzendingen

Kleine bestellingen
Onze partner voor het leveren van kleine bestellingen is Post NL. De verzendkosten voor alle pakketten die via Post NL bezorgd kunnen worden bedragen € 6,95.

Grote bestellingen onder € 750.=
Voor het leveren van grote bestellingen maken wij gebruik van onze eigen bezorgservice. De bezorgkosten voor bestellingen tot € 750,- bedragen € 45.=

Gratis verzending boven € 750.=
Bestellingen vanaf € 750,- worden binnen NL ( muv de waddeneilanden ) gratis bezorgd. Met uitzondering van Sale artikelen.

Gerelateerde producten

Sluiten