Wij gebruiken cookies. Akkoord
  • Gratis luxe bezorgservice vanaf € 750,-

Kasten DTP HOME COSMO BOEKENREK

Op bestelling

Op bestelling; let op: transporttijden kunnen variëren.

€ 1.899,00
In winkelwagen

CS 605009
DTP Home Cosmo
215x90x35 cm
2 deuren, 10 open vakken
Gerecycled teakhout

In boekenrek Cosmo stel je je mooiste boeken en accessoires tentoon. De kast is gemaakt van gerecycled teakhout en wordt afgewerkt met zwarte details. Stoer, maar ook verfijnd.

Het DTP Home Cosmo boekenrek 2 deuren en 10 open vakken is een van de vele modellen uit de Cosmo serie. Het meubel is gemaakt van gerecycled teakhout, waarvan de buitenzijde met een zwarte beits is afgewerkt. Cosmo is een prachtige serie met contrasten en strakke lijnen.

Deze bergkast is 215 cm hoog en 90 cm breed en 35 cm diep. Achter de 2 deuren is er meer dan genoeg bergruimte. Het zwarte metalen frame en het strakke handgreepje zijn een mooie tegenhanger van het stoere teakhout. De uitgebreide serie omvat diverse kasten, tv dressoirs en verschillende maten eettafels. Deze meubels uit de Cosmo serie zijn ook bij ons in de showroom te bekijken, kom eens langs en laat je verrassen door deze prachtige collectie.

De collectie van DTP Interiors heeft een brede variatie meubels die zowel tijdloos als vernieuwend zijn. In het avontuurlijke en duurzame assortiment meubels geven zij gebruikt hout een nieuw leven. In een vorig leven getekend met vlekken, nerven en barsten, heeft iedere tafel en kast een eigen karakter.

Wil je combineren? Er zijn nog veel meer meubelen in deze stijl te vinden in de Odeon en Cosmo collectie online of in onze showroom!

Specificaties

Artikelnr CS 605009
Woonstijl Industrieel
Materiaal Hout
Type Boekenkasten
Collectie cosmo
Merk DTP HOME

Advies nodig?

Stel je vraag via Facebook , e-mail of bel 0184 423 888

Verzendingen

Kleine bestellingen
Onze partner voor het leveren van kleine bestellingen is Post NL. De verzendkosten voor alle pakketten die via Post NL bezorgd kunnen worden bedragen € 6,95.

Grote bestellingen onder € 750.=
Voor het leveren van grote bestellingen maken wij gebruik van onze eigen bezorgservice. De bezorgkosten voor bestellingen tot € 750,- bedragen € 45.=

Gratis verzending boven € 750.=
Bestellingen vanaf € 750,- worden binnen NL ( muv de waddeneilanden ) gratis bezorgd. Met uitzondering van Sale artikelen.

Gerelateerde producten

Sluiten