Wij gebruiken cookies. Akkoord
  • Gratis luxe bezorgservice vanaf € 750,-

Kasten DTP Home Cosmo Hangend TV meubel No.1 medium

Op bestelling

Op bestelling; let op: transporttijden kunnen variëren.

€ 999,00
In winkelwagen

Artikelomschrijving

CS 605134
DTP Home Cosmo
40x165x40 cm
3 deuren, 2 open vakken
Gerecycled teakhout
Zwart metalen frame

Het DTP Home Cosmo hangend tv meubel no 1 medium is een van de vele items uit de Cosmo serie van DTP Interiors. De zwart en naturel tinten binnen deze serie vormen spannende contrasten. De serie heeft strakke metalen frames en prachtige zwarte afwerkingen. De verfijnde handgrepen zorgen voor een mooi accent op het teakhout.

Het tv meubel heeft verrassend veel opbergruimte door de 3 deuren. De 2 open vakken bieden veel opbergmogelijkheden van bijvoorbeeld tijdschriften. Omdat de poten ontbreken lijkt het meubel te zweven aan de wand. Het creëert harmonie en rust aan de muur en is perfect te combineren met bijvoorbeeld de salontafel uit de gelijknamige serie. De zijkanten van het meubel zijn zwart gebeitst, een prachtig contract met het teakhout. Ook de binnenkant van de open vakken is zwart gebeitst. Het tv meubel is 165 cm en 40 cm diep, maar is ook mogelijk in de maten small en large. Het tv meubel small is 125 cm breed en de large is 205 cm breed. Liever een meubel op pootjes? Ook dat is mogelijk binnen de Cosmo serie, het meubel krijgt dan een prachtig metalen frame.

Wil je combineren? Er zijn nog veel meer meubelen in deze stijl te vinden in de Odeon en Cosmo collectie online of in onze showroom!

Specificaties

Artikelnr CS605134
Woonstijl Industrieel
Type Tv kasten
Merk DTP HOME

Advies nodig?

Stel je vraag via Facebook , e-mail of bel 0184 423 888

Verzendingen

Kleine bestellingen
Onze partner voor het leveren van kleine bestellingen is Post NL. De verzendkosten voor alle pakketten die via Post NL bezorgd kunnen worden bedragen € 6,95.

Grote bestellingen onder € 750.=
Voor het leveren van grote bestellingen maken wij gebruik van onze eigen bezorgservice. De bezorgkosten voor bestellingen tot € 750,- bedragen € 45.=

Gratis verzending boven € 750.=
Bestellingen vanaf € 750,- worden binnen NL ( muv de waddeneilanden ) gratis bezorgd. Met uitzondering van Sale artikelen.

Gerelateerde producten

Sluiten