Wij gebruiken cookies. Akkoord
  • Gratis luxe bezorgservice vanaf € 750,-

Kasten DTP HOME TIMBER TV MEUBEL LARGE

Op bestelling

Op bestelling; let op: transporttijden kunnen variëren.

€ 899,00
In winkelwagen

TC 320136
DTP Home Timber
45x200x35 cm
2 open vakken
Gemixt hout

De Timber collectie van DTP Interiors is een rustieke collectie met veel karakter door het gebruik van verschillende soorten massief hardhout. In het hout zijn tekens van een verleden te zien, in de vorm van scheurtjes en onregelmatigheden. Dit zorgt voor een geleefd meubel met karakter, die elke keer weer uniek is. Het contrast met de metalen accenten geven de meubels een stoere industriële uitstraling.

Het Timber tv meubel heeft een afmeting van 45 x 200 x 35 cm, en is verkrijgbaar in twee andere maten, 120cm en 160cm. Het robuuste tv meubel is afgewerkt met twee groten open vakken en een metalen frame, wat samen een stoere maar eenvoudige toevoeging is aan je interieur.

Wil je meer zien van de Timber collectie? Bekijk online de andere meubelen uit de collectie of kom langs in onze showroom!

Specificaties

Artikelnr TC 320136
Woonstijl Industrieel
Materiaal Hout
Type Tv kasten
Collectie TIMBER
Merk DTP HOME

Advies nodig?

Stel je vraag via Facebook , e-mail of bel 0184 423 888

Verzendingen

Kleine bestellingen
Onze partner voor het leveren van kleine bestellingen is Post NL. De verzendkosten voor alle pakketten die via Post NL bezorgd kunnen worden bedragen € 6,95.

Grote bestellingen onder € 750.=
Voor het leveren van grote bestellingen maken wij gebruik van onze eigen bezorgservice. De bezorgkosten voor bestellingen tot € 750,- bedragen € 45.=

Gratis verzending boven € 750.=
Bestellingen vanaf € 750,- worden binnen NL ( muv de waddeneilanden ) gratis bezorgd. Met uitzondering van Sale artikelen.

Gerelateerde producten

Sluiten